Watch ‘n’ cry[bye][bye]
Sanader definitivno odustao od ZERP-a
Jel možemo Pančo znati zašto plačeš?
01/2008. 216.991.000
02/2008. 511.316.000
Mirovinci čekaju s brdom love. Ajmo tko će prvi potegnit.
[thumbsup]
Watch ‘n’ cry[bye][bye]
http://www.hanfa.hr/uploads/stat/31720080310100347.xls%5B/quote%5D
pa ovak na prvu loptu, nabrzaka: mirovinci prodaju nešto vani, kupuju doma. i to više dionice nego obveznice. imovine u dionicama imaju više no ikad a cijene pale poprilično – znači da su se fino podebljali.
para imaju, ko i uvijek.
daj reci baricevicu jel’ ti drukas prema dolje ili gore? Il’ si toliko xxxxxxx da ne znas ni sam? [bye]
Nikud ja ne drukam ( vi ste svi previše opterećeni drukanjem )
Evo novog izvještaja sa stranica Hanfe pa vi sami izvucite adekvatne zaključke
Nikud ja ne drukam ( vi ste svi previše opterećeni drukanjem ) Evo novog izvještaja sa stranica Hanfe pa vi sami izvucite adekvatne zaključke http://www.hanfa.hr/uploads/stat/31720080310100347.xls
ajde onda daj svoje zakljucke za plakanje [bye]
Mirovinci su nakupili nešto keša. Dio od povlačenja iz OIF-ova, a dio od redovitih uplata. Ukupno oko 1.5 milijardi. To čuvaju za financiranje države. +
OIF-ovi kontinuirano gube imovinu. Dio zbog isplata, a dio zbog pada vrijednosti. Najviše su pogođeni “nebankarski” fondovi. Stanje još uvijek nije kritično, ali ne ukazuje na dobro. –
Zaključak: cmrljit ćemo na ovim razinama sve dok ne dođe neki veći poremećaj izvana (pozitivan ili negativan). Sami smo se doveli u situaciju da smo izrazito ranjivi na poremećaje na svjetskim tržištima.
evo i iz business.hr-a. osim japana dakle i njemačka u čudu kako to da im izvoz raste usprkos američkoj recesiji:
Usprkos rekordno visokim vrijednostima jedinstvene europske valute njemački je izvoz u siječnju nadmašio očekivanja stopom rasta na mjesečnoj razini od 3,8 posto, objavio je njemački državni ured za statistiku.
Ekonomisti su predviđali mnogo skromniji rast od samo jedan posto, ali je snažna potražnja iz vodećih svjetskih gospodarstava poput kineskog, te onih u regiji Bliskog istoka te srednje i istočne Europe ponovno poduprla motor njemačkog gospodarstva.
Pa vi vidite!
Ovo više nije šala![cool]