Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vrlo mi je žao što neki misle da praćenje svjetskih kretanja ne utječe na gospodarska i burzovna kretanja i kod nas. Nažalost, prije ili kasnije će se uvjeriti da je to neminovnost u ovom globaliziranom svijetu. Samo toliko. Molim moderatora da opomene kolegu da se ne referira na mene kao osobu nego na tekst posta. Hvala

[lol] [lol]
Dali bi to značilo,
da ako eu danas odnosno za vrijeme pisanja moga teksta krene prema zelenom da ćemo i mi krenuti?

Neće sigurno!
Danas će croby biti u crvenom a europa u zelenom.

Europa polako izlazi iz crvenog te se čak i neki indexi zelene a naš Crobex tone još dublje….

i ja se pitam. Što bi još korigirali???[lol] [lol] [lol]

Europa polako izlazi iz crvenog te se čak i neki indexi zelene a naš Crobex tone još dublje….

Neka tone treba cijepiti miševe[cool]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Conan:

Neka tone treba cijepiti miševe[cool]

Trebam se ja cijepiti a ne miševi….ja sam pred slomom…..[sad]

na 4300 sve prodajem...

Vrlo mi je žao što neki misle da praćenje svjetskih kretanja ne utječe na gospodarska i burzovna kretanja i kod nas. Nažalost, prije ili kasnije će se uvjeriti da je to neminovnost u ovom globaliziranom svijetu. Samo toliko. Molim moderatora da opomene kolegu da se ne referira na mene kao osobu nego na tekst posta. Hvala

Ajde nam ti objasni kauzilitet svjetskih kretanja, svjetskih burzi i nase burze u zadnjih par mjeseci? [bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Predator:

Ajde nam ti objasni kauzilitet svjetskih kretanja, svjetskih burzi i nase burze u zadnjih par mjeseci? [bye]

ma daj predator ne kenjaj zar ne vidis da mi pratimo sv. kretanja al sve je to umjetno bez likvidnosti

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

ma daj predator ne kenjaj zar ne vidis da mi pratimo sv. kretanja al sve je to umjetno bez likvidnosti

Točno tako.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Tako je dečki…………….još ćemo mi danas u plus, a ameri u minus[thumbsup]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Evropa se lagano zeleni, a mi -1,3% u minusu. Kao uvijek kasno palimo.

prema Forbesu nakon 13 godina na prvom mjestu po bogatstvu je W.Buffet sa 64 mlrd $, drugi Gates. Znao je stari mačak za stanje u USA i prije nego što je saznao svijet. …. a tek će se sad napumpati. Njaviše se zarađuje u krizama .. to je njegova.

"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson

Evropa se lagano zeleni, a mi -1,3% u minusu. Kao uvijek kasno palimo.

Zazelenili i DOW Jones futuresi

Gdje je sada nestao predator?
Dali se možda pretvorio u bika?
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Crobex = -1,3%

Vidim da je vaše teorija ispravna [lol] [lol]

New Report

Close