Živio ZERP dolje ucjene europske bande
Koliko ja znam to šta oni traže od nas je negiranje međunarodnog prava.
Ako treba jesti ćemo korijenje i ribu[tongue]
Daj bože da ukinu ZERP i nek vlada padne a ti seljaci natrag na livadu ali bez poticaja i onako sjede u SABORU sa osnovnom školom i samo čekaju kad će poticaj smiješno ali istinito to je naša vlada a što je sa našom djecom zar i oni moraju na pašnjake što gluplji to bolji
Odustajanje od ZERP-a moglo bi izazvati ozbiljne probleme u vladajućoj koaliciji jer je šef HSS-a Josip Friščić jučer ponovno dao do znanja da HSS ne namjerava dići ruke od glavnog izbornog obećanja žuto-zelene koalicije: ZERP-a.
Da ne bi Friscic i HSS ostali izvan Vlade a Pusic i HNS usli?!
Živio ZERP dolje ucjene europske bande Koliko ja znam to šta oni traže od nas je negiranje međunarodnog prava. Ako treba jesti ćemo korijenje i ribu[tongue]
Većina Hrvata ribu jede jednom godišnje, uvoznog bakalara [tongue]
Većina Hrvata ribu jede jednom godišnje, uvoznog bakalara [tongue]
Ma super ti je logika. Imamo mi viska i pitke vode. Pa sto je ne bi dali na koristenje drugima? Badava, naravno. Imamo i suma dosta. Pa neka dodu pocjeci sve. A prica se da imamo i plina u tom nasem ZERPu. Valjda nam i to ne treba.
A kome ćemo tu ribu prodavati? Ulaskom u Uniju prije i povoljnije ćemo riješiti ZERP i tržište ribe.Da su namjere političara iskrene već bismo imali ribarsku flotu i obalnu stražu.Uostalom, što mislite zašto nije donešen zakon koji omogućuje policiji kontrolu u pojasu ZERPA??
pa nek slovenci i talijani plate i neka love koliko hoće…to je i onako u duhu eu-a….plati pa se klati [thumbsup]
nije problem u zerp-u, nego je problem u tome što je ulazak u eu za hrvatsku lock-iran s ulaskom srbije…npr srbija će ući 1 godinu nakon hrvatske i to je već odlućeno…a pošto nam susjedi odoše na kiselo i u naručje rusiji…i sada nitko ne zna kad će srbija biti spremna za eu, ne zna se ni kada će onda i hrvatska ući…kao što rekoh nije u pitanju zerp, jer da to sutra poništimo odmah bi se pojavilo pitanje fojbi…a nakon toga bi se već nekaj drugo našlo…nije problem u nama mi smo mogli ući zajedno s rumunjskom i bugarskom ruku na srce, ali eto ideja zapadnog balkana još uvijek živi i europa hoće šemu 6-1+1 pod svaku cijenu…
Slažem se sa beholderom. Nije to do nas i ako riješimo zerp za tjedan dana smislit će oni nešto drugo. E sad popustio na 100 pritisaka ili niti na jedan dođe ti na isto…
Baš me zanima što je Pančo rekao.[thumbsup] Čekamo odobrenje moderatora.