Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

osvrt na samodolovu packu mirovnjacima Vaš link

izvrsno! [thumbsup]

[cool] Jeli tu misliš na Kamensko -Zagreb?[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

prvenstveno na lolu ribar[lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Strah od recesije i Bernankeovi signali prikovali dolar na rekordno niskoj razini prema euru

LONDON, 29. veljače 2008. (Hina/Reuters) – Tečaj dolara zaglibio je u petak na svjetskim tržištima na rekordno niskoj razini prema euru i švicarskom franku, pod pritiskom strahovanja u vezi sa stanjem u američkom gospodarstvu i očekivanja novih agresivnih smanjenja ključnih kamatnih stopa u SAD-u.

No respect

UniCredit: u 2008. stopa rasta hrvatskog gospodarstva 4,3 posto

ZAGREB, 29. veljače 2008. (Hina) – Hrvatsku ekonomiju u 2008. godini karakterizirat će viša stopa inflacije i umjereniji gospodarski rast, na razini od 4,3 posto, što je vrlo blizu stopi gospodarskog rasta koja je za Hrvatsku dugoročno održiva, procjenjuju analitičari talijanske bankarske grupacije UniCredit, u čijem je sastavu i Zagrebačka banka.

No respect

Bojazni oko gospodarskog rasta pritisnule europske burzovne indekse

LONDON,FRANKFURT, 29. veljače 2008. (Hina/Reuters) – Gubitci u financijskom sektoru u petak su pritisnuli vrijednosti europskih burzovnih indeksa, budući da su ojačale zabrinutosti ulagača oko izgleda za gospodarski rast.

No respect

kvartalni gubitak aig-a 5,3 milijarde dolara
nije dobro
ocekujem da ce dow jones lose reagirati na ovakvu vijest,a s njime i europa sto znaci i mi u pon[bye]

sve to što ste napisali slobodno zaboravite. mi smo svoju korekciju pošteno odradili. oni su pali 10% a mi čak 20%, dakle tu nema više tko prodavati a nema niti kome uvaliti svoje dionice. mi smo pri dnu, i već sam vam rekao da ćemo malo gore, malo dolje do izvješća. onda ćemo jako gore. u 4-5 mjesecu opet gore dolje gore dolje i od 9 mjeseca potpuna stabilizacija. tako je planirano i tako će i biti…nema brige…a nema ni snage više u ljudima jer je strah već uračunat…

...povijest se ponavlja...

Kolega delboy, ako mi možete jamčiti za ovu projekciju, spreman sam pratiti vaš pattern, te vas nagraditi sa 20% od dobiti na kraju godine. Ne na riječ, kod bilježnika.

Usput, ukoliko se ne dogodi po vašem mišljenju, a što je mislim nemoguće, vi meni nadoknadite gubitke. Kažem, to je čisto preventive radi, a nudi vam se solidna zarada.

No respect

Kolega delboy, ako mi možete jamčiti za ovu projekciju, spreman sam pratiti vaš pattern, te vas nagraditi sa 20% od dobiti na kraju godine. Ne na riječ, kod bilježnika.

Usput, ukoliko se ne dogodi po vašem mišljenju, a što je mislim nemoguće, vi meni nadoknadite gubitke. Kažem, to je čisto preventive radi, a nudi vam se solidna zarada.

Ti meni stan u Rovinju, a ja tebi 100 kn ako se dogodi kako sam rekao…jel može? Ne brini mečko, niti jedan analitičar , čak ni najveći pesimisti na CNBC-u ne kažu da će kriza trajati dulje od 9 mjeseca, pa onda niti ja ne sumnjam da će trajati dulje. a CNBC je vrlo pesimistični program za razliku od bloomberga koji mi je zbog optimizma i puno draži…

...povijest se ponavlja...

kvartalni gubitak aig-a 5,3 milijarde dolara nije dobro ocekujem da ce dow jones lose reagirati na ovakvu vijest,a s njime i europa sto znaci i mi u pon[bye]

Obrazložite kolega? Zašto bi mi išli dole?

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ti meni stan u Rovinju, a ja tebi 100 kn ako se dogodi kako sam rekao…jel može?

Naravno da ne može. Takav deal ne bi ni tvoj brat Rodney popušio, barem ne duže od 5 sekundi.

No respect

New Report

Close