Conan O’B: ” apoksiomen: ” Kristijan Foričić, Aureus Invest: DIONICE NE RASTU VJEČNO ” Glupost. Naravno da rastu, samo je pitanje kojom stopom rasta. ” U potpunosti se slazem, covjek zna jako puno gluposti reci. Ako raste firma rastu i dionice. Blah
Ako cemo prema teoriji, firma raste dokle god ne isplacuje 100% dobiti u dividende, ako su sve ostali faktori ostali isti…
dionice bi u dugom roku bi trebale slijediti rast firme
Milanović kao čovijek O.K. Puno inteligentniji od onih koji ga kritiziraju , pogotovu nastrojenih budala .Ali stranka SDP treba biti prošlost. Inače porez na dividende itd.
Osim što je đuro danas malo otplovio nizvodno biti će zanimljivo pratit crobex i vidjet kuda plovi brod pod imenom korekcija … znam da je petak ali ipak …
Aureusova radionica pa okrugli stol…puno je to druženje fond managera, očito je da se nešto kuha…ali postoji tu i mali problemčić…do početkom prošle godine oni su bili ti koji su kontrolirali najutjecajnije fondove, a dnas to nije tako…bankarski fondovi porasli su nekoliko puta i danas je večina love u njima…a ti fond manageri imaju gazde van hrvatske i te gazde ne interesiraju neki dogovori s konkurencijom…što znaći da je ovim našim investicijskim guruima (svaka čast njima jer su za sebe napravili puno) sve teže kontrolirati tržište onako kako bi željeli…najbolji je tu primjer IPKK…
Upravo o tome ja govorim stalno, prevelika važnost se daje fondićima poput Fime i Aureusa , gazde su bankarski fondovi.
Milanović kao čovijek O.K. Puno inteligentniji od onih koji ga kritiziraju , pogotovu nastrojenih budala .Ali stranka SDP treba biti prošlost. Inače porez na dividende itd.
piše se čovjek, a ne čovijek
[smiley1]
Tako je, Pliva je prodana na P/E=40 zato što su ameri budale i uopće ne kuže burzu…
Kolega beholder, racunajte malo bolje. P/E=40 je na osnovu samo 1q 2007. Dobro je barr trzio, u pola cijene barem.
Upravo o tome ja govorim stalno, prevelika važnost se daje fondićima poput Fime i Aureusa , gazde su bankarski fondovi.
Konacno da je i ovo netko napisao
plavi: ” Upravo o tome ja govorim stalno, prevelika važnost se daje fondićima poput Fime i Aureusa , gazde su bankarski fondovi. ” Konacno da je i ovo netko napisao
ali još uvijek mogu odigrati igru na dionicama koje nisu u fokusu (npr na visu).
Alien:
”
plavi: ” Upravo o tome ja govorim stalno, prevelika važnost se daje fondićima poput Fime i Aureusa , gazde su bankarski fondovi. ” Konacno da je i ovo netko napisao
”
ali još uvijek mogu odigrati igru na dionicama koje nisu u fokusu (npr na visu).
Bez daljnjega da mogu.