Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gorgija: ” šta se zašutjelo na ovoj temi? hajde da je vratim malo naprijed. ona mi uvijek ulijeva nadu. jer ako smo samo u korekciji, onda znači da nismo u bear marketu [cool] ” ma ovo mi budi nadu da nije bear market ali bez obzira na solidan promet i lijepi rast,mislim i siguran sam da smo dobrim djelom jučer bili u cashu pa sada si uvaljejemo nedjusobno a fondovi gledaju, nema ovdje istinskih bikova i velika če večina ponovno nasjesti i uči a ide bull trap,ja to slutim i neusudim se udariti po asku a bogumi niti postaviti na bid da me ne poklopi,[sad]

Dajte, molim vas, pogledajte na ZSE trgovinske podatke i CROBEX na današnji dan 2007, možda vam pomogne u zaključcima. Svi se zgražaju kad nešto padne 30% ili kad skoči 2-3X. Sve je to ganc normal !

[color=black][/color]

treba nam tema, nećemo euforiju. kad nanjuše euforiju malih, veliki odmah počnu slagati targete za iskrcavanje. tako je uvijek bilo, učimo iz povijesti. kad nestane ova tema, počinje lom.

mislim i siguran sam da smo dobrim djelom jučer bili u cashu pa sada si uvaljejemo nedjusobno a fondovi gledaju, nema ovdje istinskih bikova i velika če večina ponovno nasjesti i uči a ide bull trap,ja to slutim i neusudim se udariti po asku a bogumi niti postaviti na bid da me ne poklopi,[sad]

bilo je na početku čini mi se udjela velikih u dizanju i stabilizaciji, za drugu polovicu dana možda je i točno to što pišeš, trgovanje malih bez većih promjena cijena. mislim da testiraju kako mase dišu.

treba nam tema, nećemo euforiju. kad nanjuše euforiju malih, veliki odmah počnu slagati targete za iskrcavanje. tako je uvijek bilo, učimo iz povijesti. kad nestane ova tema, počinje lom.

Koji lom kolega, kao u pjesmi “…ladi ladi lom… ona pravi lom” , Z.Bogdan ako se ne varam.

[color=black][/color]

draža mi ona “ko te ima, taj te nema”

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ajmo zatvorit ovu temu na nekoliko mjeseci![cool]

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

preveliko je ovo poskupljenje, a bez da se bar pokusao postici konsenzus sa kupcima… ne zelim kupovati po ovim cijenama… sukladno tome, mislim da smo jos uvijek u ‘korekciji’
[tongue]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Gotovo je gotovo!Da bog da ova tema propadne definitivno!!![kiss]

Snažan rast terminskih indeksa na Wall Streetu

NEW YORK, 12. veljače 2008. (Hina/Reuters) – Uoči današnjeg početka trgovanja na Wall Streetu, terminski su indeksi snažno porasli nakon što je Warren Buffett, najbogatiji čovjek u svijetu, ponudio pomoć osiguravateljima obveznica.

Dow Jones terminski indeks skočio je 88, a Nasdaq indeks 15 bodova. S&P terminski indeks osvojio je, pak, 11,9 bodova i iznad je fer vrijednosti, matematičke formule koja određuje cijene uzimajući u obzir kamatne stope, dividende i rok dospijeća terminskih ugovora.

Snažan rast terminskih indeksa zahvaljuje se pomoći, vrijednoj 800 milijardi dolara, koju je Warren Buffett ponudio trima osiguravateljima obveznica – MBIA, Ambac i FGIC. Odmah nakon te vijesti terminska cijena dionica Ambaca skočila je 8,3, a MBIA 5,2 posto.

Ulagače je oraspoložila i izjava Williama Poolea, predsjednika Feda u St. Louisu, kako bi američko gospodarstvo moglo izbjeći recesiju.

Zahvaljujući rastu terminskih indeksa na Wall Streetu, osjetno su porasle i cijene dionica na europskim burzama.

DAX indeks Frankfurtske burze i pariški CAC indeks skočili su oko 2,2 posto, dok je londonski Footsie indeks u plusu oko dva posto.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

budimo optimisti barem danas kolege!
sve ukazuje na to da imamo pravo i biti….

DOKUP!

Is this the end my dear friend ? [pray] [lol]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=62b8b8aa-dbd1-4bc3-817b-5661bb00af3a&open=sec

“Amerika će izbjeći recesiju”

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

dao bog da vam se riječi pozlatile
no još je miris krvi u zraku i kupnja suzdržana na manje likvidnim dionicama
a čeka nas i eventualno priznanje Kosova, nedefinirana godina ulaska u EU, neće biti recesije kod Amera? bumo vidli

New Report

Close