Koporčić: Točno je, ja sam kupio Jakovininu tvrtku

Naslovnica Forum Komentari članaka Koporčić: Točno je, ja sam kupio Jakovininu tvrtku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

…šarena laža…[emo_zloban]

BAKICEEE,

SDP-ovci nikada ne lažu .

[emo_naivan]

.

Sjetimo se kako je Mili-Vanili “podigao letvicu moralnosti” kad je smijenio ministricu Holly. Zbog maila u kojem je zamolila da se ne smjenjuje tajnicu u državnoj tvrtki. Jakovina je na čelo Hrvatskih šuma postavio Pavelića koji mu je dao kredit 60 000EUR a Pavelić sa šumama nema nikakve veze niti iskustva. Prije odlaska u politiku Jakovina je bio “poduzetnik” u dugovima i dolaskom u politiku je namirio svoje osobne dugove pozicijama i novcem. Stranka stoji iza njega. SDP gubi povjerenje upravo na ključnoj razlici na kojoj je pobjedio HDZ na izborima.
Pouka: u hrvatskoj politici dolaze nesposobni ljudi s tvrtkama u dugovima koji tada namještanjem vraćaju dugove. Dokazano sposobni (ako kojim slučajem dospiju u politiku, npr. Ferdelji) bivaju brzo izbačeni uz objašnjenja “treći ešalon”.
Shema 1

Ja ne vidim problema u ovom slučaju i isti dolaze iz nečije “zločeste kuhinje”.

Mladi poduzetnik Damir Koporčić je posudio novac od neimenovane osobe kako bi kupio lošu tvrtku od gdina Tihomira Jakovine osobno, te je novac uplaćen direktno na račun fizičke osobe Tihomira Jakovine.

Uslugu i sve eventualne (izgledne) gubitke višekratno će kompenzirati ministar u hrvatskoj vladi, Tihomir Jakovina i to iz društvenih i državnih izvora.

Nema tu nikakvih dvojbi, sve je čisto ko’ suza.

sve je transparentno jasno…

.

Potvrđeno neuspješan
http://www.vecernji.hr/kolumne/milanovic-se-predstavio-kao-liberalni-kalvinist-kolumna-492900

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close