Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.
Takav hebeno visoki regres ne isplaćuje niti zdravstvo niti privatna industrija ..koja ima novaca..
Pa, OTKUDA PRAVO KONZUMU , da u ovoj besparici i problemima..trgovcima isplaćuju tako visoki
REGRES?? Ili je to samo način – da se izvuče NEOPOREZIVI DIO isplate – kako bi se pred stranog investitora pokazala osnovica – sa svim mogućim izvučenim novcem..? Pa, jesmo li ga mi skloni
zeznut svakog invenstitora.. ?
[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!
Takav hebeno visoki regres ne isplaćuje niti zdravstvo niti privatna industrija ..koja ima novaca..
Pa, OTKUDA PRAVO KONZUMU , da u ovoj besparici i problemima..trgovcima isplaćuju tako visoki
REGRES?? Ili je to samo način – da se izvuče NEOPOREZIVI DIO isplate – kako bi se pred stranog investitora pokazala osnovica – sa svim mogućim izvučenim novcem..? Pa, jesmo li ga mi skloni
pa bolje bi im bilo da počnu ako vec imaju novaca, dok im i to malo dobrih radnika nije zbrisalo preko grane…
e moji poslodavci, nikad pameti necete doci
Uvijek se mozes zaposliti u Konzumu i uzivati u tako visokom regresu