KONZUM benz, Agrokor Energija i Energija Gradec: Ide li Agrokoru energetika?

Naslovnica Forum Komentari članaka KONZUM benz, Agrokor Energija i Energija Gradec: Ide li Agrokoru energetika?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Fuj odvratno. Može li itko drugi dobiti šansu za posao osim tog metilja na tijelu hrvatske ekonomije.

Sad više ne možeš upasti u kvotu za solarne panele od te pošasti. Hrote dao njegovim firmama i ono malo što su ljudi htjeli upisati. Strašno.

Sijedom vlaju iz Imotskog ide samo kada uspije deformirati trziste. Za sada mu to najbolje polazi za rukom u preprodaji i svercu hrane. Kozmetika vec nije isla (Kozmo)….slicno je i sa naftom/benzinom, strujom, telefonijom…..sa gubitkom utjecaja Olgice Spevec ce sijedi vlaj imati dosta problema.

BigBoffin

Sasvim logican slijed. Kod toliko farmi sa stajskim gnjojem i velikim povrsinama na stalama za postavljanje solarnih panela je proizvodnja energije samo zaokruzenje proizvodnog ciklusa na jednoj farmi. To rade svugdje u svijetu! Agrokor je u ovom slucaju samo iskoristio resurse koje mu stoje na raspolaganju. Ista stvar je i sa pumpama. Hrvatima je izgleda najdraze, kad nista ne funkcionira, najstreniji su kad sve propada. Nitko vas ne sili kupovati produkte, koje vrijedni radnici iz Agrokorovih tvornica proizvode i time osiguravaju obiteljima sirom Hrvatske a napose Slavonije, koliko-toliko pristojna i redovita primanja.

Agrokor zna da im ulaganja daju prednost nad konkurencijom. I mora se priznat da su korak ispred drugih…tko npr osim Konzuma ima još online prodaju? Nitko. Tko ima samoposluzne benzinske? Samo oni. A rade šta bi radili i drugi na njihovom mjestu…uzmimo za primjer ducane Dione…jel tamo možeš kupiti proizvode Pik Vrbovca? Ne. Pa čemu onda čudjenje

Poanta subvencij malih solarnih elektrana 10 illi 30 kw je da potiću malo poduzetništvo osim same proizvodnje energije na “zeleni način”.

Ako daju 2 Mw trebalo je biti razdijeljeno na što više malih od po 10 ili 30 kw.

E sada, ako je Agrokor malo poduzetništvo….

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Potpisujem svaku riječ!

Bravo – čuvajmo hrvatsko jer drugi neće!

New Report

Close