Koncesijski ugovor piše Hanžeković s Amerikancima

Naslovnica Forum Komentari članaka Koncesijski ugovor piše Hanžeković s Amerikancima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

U pripremi je “ulog” vladajuće koalicije za mirniji nastavak vladanja u sljedećoj godini.

masonski đavolji odvjetnik i amerikanci…doslovce ubitačna kombinacija i garantirana pušiona za Hrvatsku,… taj ugovor će biti toliko pun pravnih “trojanaca” koje će bilmezi u ministarstvu skužiti tek kada Hanžeković počne stiskati ovrhe na državnu blagajnu, isto kao i kada je sa klijentom Ježićom preveslao HR pravosuđe u postipku Ina-Sanader fiktivnim “kao” pologom 5M eur mita u obliku jamstava u svoj sef do pravomočne presude nakon ćega niti novaca niti Ježića [emo_vrtimise]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

suludo, ceste su građene preskupo i sad se ustupaju za kikiriki samo da bi se osiguralo par nezarađenih i nezasluženih plaće za voljene činovnike. i onda će opet za par mjeseci trebati rasprodati nešto drugo.

i tako će hdz-sdp u recimo dvije godine rasprodati cijelu državu, nakon čega će činovnici napokon ostati bez plaća, a države neće biti.

zanimljivo je da se karamarko uopće ne buni protiv monetizacije kao takve, nego eto, ne sviđa mu se što postupak nije transparentan (on, kao karijerni špijun, valjda je oličenje transparentnosti). zna drug da iz nečega treba platiti ešalone drugova činovnika, kao što svi znaju da on namjerava voditi istu poliriku kao sdp, dok će se “svađati” samo oko kozmetičkih beznačajnosti.

New Report

Close