Koncesija autocesta u leru, Vlada otkazuje Wolfu Theissu?

Naslovnica Forum Komentari članaka Koncesija autocesta u leru, Vlada otkazuje Wolfu Theissu?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

pa nakon svega sa sanaderom tko bi se od ovih čovječuljaka u vlasti usudio staviti potpis na bilo kakvu privatizaciju ili koncesiju?

Kultiviranje iluzije

Pa koncesija, monetizacija auocesta itd… je stalno na leru. Tko će uzeti u najam nerentabilne autoceste kojima prođe jedva pola automobila po danu od minimalnog broja potrebnog za rentabilnost?

Da vrijeme u Hrvatskoj nije stalo koncesija bi se već poodavno ugasila – što i naposlijetku hoće. Taj nazovi “ler” je posljedica da vrijeme, budući da je u Hrvatskoj stalo, kod kalkulacija takvh i sličnih projekata ne igra nikakvu ulogu.
Zao nitko niti ne mjeri vrijeme koje je proteklo od lansiranja ideje o “monetizaciji” autocesta do danas. Kažem, ne igra nikakvu ulogu jer treba obmanjivati javnost da se nešto kakti pokušava raditi.

Idu li baš sve primjedbe na dušu pravnih savjetnika ili je ponešto i postavljanju “projektnog zadatka” i (ne)jasnoći stavova i ciljeva Vlade, zbog diskrecijskih je pravila aktera teško reći. A o tome ovisi i koliko je raskid ugovora osjetljivo i/li skupo pitanje.

Sada je jasno.
Od te rasprodaje Hrvatskih cesta neće biti ništa.
Jedino ćemo gadne milione morati platiti zbog (ne)jasnoća stavova i ciljeva Vlade

.

New Report

Close