Ma joj pa šta ih gnjavite, oni su državna firma…
Neznam dali ikoja institucija u ovoj državi osim hnb-a radi kako treba…
smatram da bi ih upravo to što su državna firma s ogromnim prihodom i s najvećim brojem zaposlenika u HR trebalo potaknuti da i u komunikaciji prema javnosti budu, ako ne najbolji, onda makar prosječni. pa njihov PR odjel sigurno zapošljava najmanje desetak osoba. malo mi je teško povjerovati da im sveukupnu komunikaciju s novinarima odrađuju samo dvije djelatnice…
Placa im nikad nije upitana, pa i nema nekog razloga za zabrinutost ili, nedajboze, veci trud.
Mislis da ce zaposlenicima nizeg ranga lova doci u pitanje ako nesto lose odrade?
Meni se pak cini da INA ima odlican PR. Radi isto sto radi i vladin PR: izlazi u javnost samo s onim informacijama koje zeli cuti o sebi, a svega ostalog kao da nema.
osobe koje vode PR odjel kompanije kao sto je INA, ne bi trebali biti zaposlenici “nižeg ranga”, a ako jesu – to je jako loša poruka od uprave: “nije nam bitno što javnost misli o nama”. [smiley4]
Odlično nixi.
PR je danas izuzetno važan, pogotovo za kompanije tog ranga koje su velike važnosti za državu i javnost
općenito. Pa u današnje vrijeme praktički ništa ne možeš sakriti, a komunikacija javna i transparentna je u interesu same kompanije i podrazumijeva se kao uobičajen obrazac ponašanja.
osobe koje vode PR odjel kompanije kao sto je INA, ne bi trebali biti zaposlenici “nižeg ranga”, a ako jesu – to je jako loša poruka od uprave: “nije nam bitno što javnost misli o nama”. [smiley4]
“Ne bi trebali”, ali izgleda da ih dozivljavaju..
Mislis li stvarno da njih vodeci ljudi i direktori u INI dozivljavaju PRovce kao al pari dio tima ili vaznu kariku u poslu? Ja cisto sumnjam.
A i imam neke informacije koje idu u prilog ovome sto govorim.