rusi znaju zašto su davali lovu Agrokoru polako se već javlja srpska pomoć preko Putina (trojanski konj)našem Plenkoviću a teško će bilo tko od naših imati bilo kakav utjecaj na djelove Agrokora u srbiji a izjava
AA3 da je potpuno neutralan a izabran je od strane sperbank je priča za malu djecu.
Ako se naša država ne umiješa u spašavanje gospodarstva pa tako i agrokora scenarij je znan.
Agrokor će pasti u ruske ruke koji će i dalje upumpavati svoju lovu u Agrokor a Agrokor je ne će moći vraćati.
Ja nemam ništa protiv da se okrenemo Rusima umjesto licemjernoj EU i Amerikancima.
Ameri nam filaju oružje, a Rusi lovu.
Gdje su povoljni EU krediti poslovnom sektoru?
Rusi su kupili i uložili u Jadranku d.d. na Lošinju brdo love, cijeli otok polako renoviraju i dižu turizam na svjetske razine. Pripremaju se za golf terene na Cresu.
U AD Plastiku su najveći dioničari, isto im super ide.
A gdje su u cijeloj toj priči Amerikanci? Gdje su njihova ulaganja i njihova lova?
Progurali su plutajući LNG na Krku da mogu prodavat svoj plin po EU.
Što je s kopnenim terminalom, gdje je tu naš ineteres?
Ali oružje daju badava, ili možda to baš i nije badava? Koji je tu naš interes da se naoružavamo i militariziramo?
Glupava Čokolinda radi za Amere, to je valjda svima jasno i arlauče o vojnim rokovima, kokoš.
Da se ovdje slučajno ponovno zarati, bježim glavom bez obzira!
Ni ja, ni moja djeca neće gubit glavu za Todoriće, Guciće, Plenkoviće, Bernardiće, Kitaroviće i druge skorojeviće.
Između Amera i Rusa biram Ruse (+ Kineze).
[/quote]
i to što velite će izgleda i krenuti tim putem jer njemačka i Austrijanci daju podršku rusima za dolazak njihovog plina tako da od lng terminala nema ništa jer je američki plin duplo skuplji.
I naša politika bi trebala više slušati Njemačku i gledati EU interese jer lovu od Amerikanaca ne ćemo vidjeti.
Hebote svi ste unutra…I kako će to završit…
preživljava se nekako sa 300-tinjak bodova u plusu u zadnjih godinu dana.-)
iako se je moglo a realano i je, dosta više od toga,moglo se je i kapitalizirati a neki i jesu na bitno većim razinama.
ako sad odvrtimo forum unazad bilo je u istom periodu dosta onih koji su teško primili taj rasplet
(rast crobexa 600 bodova) ostaje da vidimo gdje je ovo dno i tko će i koliko ukrcati za novi vrh.
jedna odlična prilika je u godinu dana propuštena,može li biti i druga?
živi bili…
držim da će uskoro doći do turnaraunda jer bi sve drugo bilo nerazuman put u pokušaj suicida pa…
možda i riješim,nebi bilo…
unutra sam u visokom postotku pa možda ne mogu biti objektivan
time will tell
@milijarder
za danas možda i je, a za sutra i iduće dane teško je reći jer nitko ne zna kako će se ovo s agrokorom završiti, može biti happy and, a može biti i totalni krah koji će se prenijeti na burzu. nadajmo se pozitivnom ishodu jer bi valjda i bilo vrijeme nakon one duge krize….
Drastičan pad prometa za isti vremenski period, u odnosu na prethodne dane!
Čim je TODEX krenuo nizbrdo, evo i prometa!
Čini se velika potražnja za lovom. pogledajte istovar na Adris Dlkv i Rivp. prodaju ono gdje još ima kupaca, a da gubitci nisu preveliki.