Sutra pad?
Ne bi rekao.
Cisti Piercing line patern
Opet loše kolega tigrus. Loše!
Bolji ste bili kad ste pojašnjavali događaje koji su se već dogodili. Ove procjene budućih događaja po TA Vam uopće ne idu.
@franky
ne branim ja gazdu, on je jedini krivac za svo ovo sran.e i treba ga razvlastiti, ali treba paziti da se očuva trgovačka mreža konzum-mercator jer je to jedini način za opstanak naše proizvodnje! stranim trgovačkim lancima cilj je plasirati robu iz matičnih zemalja u HR, a ne robu hrvatskih proizvođača
Molim pojasnite zašto je on jedini krivac?
[/quote]
a tko je kriv nego onaj tko je stvorio ovakav mastodont uz dizanje kredita sa 7-10% kamata?!? pa nije mu to vlada odobravala! tko je odlučivao da ledo, zvijezda i ostale firme u koncernu budu jamci za kredite agrokora nego on i tako h uvalio u probleme?!? jedan jedini veliki gazda! a sad najbolje da se njegova krivnja podijeli na još 100 ljudi pa kao nitko nije kriv??? neće ići….
[/quote]
Naravno da je sam kriv, širio se na lošim temeljima; kad su svi drugi imali tako jeftine kredite, zašto netko od njih nije zagrizao u Mercator? Kada imaš "čistu" bilancu sigurno možeš dobiti i bolju kamatu, posebno sada u eri jeftinog novca. Dakle, gazda je uzeo previše kredita za širenje, a onda je uzeo još kredita, ovaj put skupljih za još širenja i poluga financiranja ga je zaj…, a on tako i sebe i ponekog dioničara…
[/quote]
pa čovjek je svega bio svjestan i ne znam čemu ovo natezanje, zašto ne prihvaća realnost i junački podnese svoju propast, najavljenu još 2014;
Koliko su naše banke izložene bojim se i pomisliti.
Optimisti kažu 1 mld € a ja kao vječiti pesimist kažem ,puno više
Sutra pad?
Ne bi rekao.
Bolji ste bili kad ste pojašnjavali događaje koji su se već dogodili. Ove procjene budućih događaja po TA Vam uopće ne idu.
[/quote]
Evo i Vi dočekali svojih 5 minuta….
Neka…
Inace, Piercing line patern dozvoljava 1-3 crvene svijeće nakon potvrde.
mogu se stvari postaviti i ovako da nije izvukao mlrd-u ili možda će se ispostavi da se bile i mlrd-e
možda do ovog nebi niti došlo?
za to sigurno nisu dobavljači krivi,niti ih je itko išta pitao ali možda bi im bilo sada pametno zahtjevati da se naprave neke istrage?
vidim puno dima a vrijeme će dati odgovore.
nadam se ,navijam za to….
upravo tako kolega, sigurno ima negdje spremljene zalihe za nedo bog, pogotovo on koji ima itekekva iskustva iz bivšeg sistema
kada je mogao okrupniti ovakav “druže tito” koncern, i time ustanoviti paralelni sustav vlasti, uvjeren sam da je cijelo vrijeme imao izlaznu strategiju ili plan B i da Agrokor možda nije niti polovine onoga što je zamračio negdije po egzotičnim džibuti oazama i državama
sada bi svakako dobro došao PN uskok ali ježiga, sinek Marić ga je razmontirao pa…
@franky
ne branim ja gazdu, on je jedini krivac za svo ovo sran.e i treba ga razvlastiti, ali treba paziti da se očuva trgovačka mreža konzum-mercator jer je to jedini način za opstanak naše proizvodnje! stranim trgovačkim lancima cilj je plasirati robu iz matičnih zemalja u HR, a ne robu hrvatskih proizvođača
Molim pojasnite zašto je on jedini krivac?
[/quote]
a tko je kriv nego onaj tko je stvorio ovakav mastodont uz dizanje kredita sa 7-10% kamata?!? pa nije mu to vlada odobravala! tko je odlučivao da ledo, zvijezda i ostale firme u koncernu budu jamci za kredite agrokora nego on i tako h uvalio u probleme?!? jedan jedini veliki gazda! a sad najbolje da se njegova krivnja podijeli na još 100 ljudi pa kao nitko nije kriv??? neće ići….
[/quote]
mogu se stvari postaviti i ovako da nije izvukao mlrd-u ili možda će se ispostavi da se bile i mlrd-e
možda do ovog nebi niti došlo?
za to sigurno nisu dobavljači krivi,niti ih je itko išta pitao ali možda bi im bilo sada pametno zahtjevati da se naprave neke istrage?
veliku štetu koje trpe i koju će trpiti bi trebala biti dovoljan razlog?
a ako su temelj za isplatu bila FI u neskladu sa zakonom ?
nisam pravnik samo se pitam naglas.
vidim puno dima a vrijeme će dati odgovore.
nadam se ,navijam za to….
[/quote]
mislim da je oduzimanje kompletne imovine, pronalaženje tajnih računa i doživotni zatvor, apsolutno primjerena kazna za staroga, mlađe treba osuditi na društveno koristan rad do stjecanja uvjeta za mirovinu i naravno oduzimanje jahti, Porschea, nakita i zlata
Nakon takvog pada, pa rasta 4% ovo je sasvim normalna stvar..pretpostavljam taljiganje gore dole sad..ali necemo roniti ispod 1900
Kako će oni osidit bilo koga kad su mu upravo oni omogućili da ne plaća dobavljače već godinama, da mu se poklone firme , da radi što hoće i da na kraju izgradi malte ne monopol koji kad propadne prodaju “svi”.
Sutra pad?
Ne bi rekao.
[/quote]
kolega ja sve ljude koje znam da su se rukovodili svojom (naglasak je na ovo SVOJOM) tehničkom analizom rintali su u nekoj firmi i kad su otišli u penziju kruha su bili gladi. inače su bili jako uspješni u retro aktivnoj analizi.
Koja muda treba čovjek imati da trejda na JMNC. Probao u par navrata, jedva živ glavu izvukao 🙂
ovaj zvuči kao da je grobar došao u agrokor, bojim se ne bude ovo dobro završilo :-((
Alvarez: Situacija je vrlo teška i ozbiljna, nema nikakvog jamstva da ćemo uspjeti
sutra crobex još -3% :-(((