Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas na otvaranju stidljivo.
Tresla se brda, rodio se miš….. čini se da smo unatoč javno izrečenom optimizmu, svi vrlo vrlo oprezni.

+1,64% 🙂

Ignore: KressoM, delux

Samo da ne dođe vijest da su odblokirali račune, ode Ledara na 7500, Jmnc na 120 000, Belje na 22… nastavi niz.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@poaskubidu
baš to sam napisao sad na topiku LEDA, čim se odblokiraju računi, todex leti gore kao raketa, a mali misle da će stalno ovako trejdati za bureke gore-dolje-gore-dolje

zanimljiva lakoća do +1,8% sa relativno mizernih 5 mil kn?
stignemo mi danas još koji stampedo gore dole:-)
za nas koji smo unutra važno je u kojem će smjeru biti onaj zadnji
a za ove između više manje.
najbolje iskoristiti vani sunčani dan .
i uživati u pravoj livadi iako se i ova za sada zeleni respectabilno.
ako tome dodamo i i od petka +1,8% to je već plodonosan niz
ako ne griješim…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Samo da ne dođe vijest da su odblokirali račune, ode Ledara na 7500, Jmnc na 120 000, Belje na 22… nastavi niz.

Ćemu euforija…pa TODEX tko sada kupuje…u najmanju ruku preuzima ogroman rizik da ne kažem nešto gore.
Puno je dionica bilo zatućeno bez razloga ali TODEX……osobno mislim da tu slijedi još puno bolnih priča.

Lagano ispuhavanje i po tamburi.

meni su najjači ovi segmenti promatranja na zse u momentu kad su već blokirani računi pa je i bara iz pušće bistre prošli tjedan to saznala od štefe na placu. i sam roglić je rekao da od božića ne isporučuju robu agrokoru. eee sad bi bilo jako interesantno saznati tko je u tom periodu, neposredno prije i poslije prodavao i kupova recimo jamnicu i ledo po onim nebuloznim cijenama. ja vjerujem da u zemlji poštanjaka niko ali baš niko ne bi iskoristio takvu priliku za svoj osobni probitak, no ipak bi volio da onaj mali hebivetar iz hanfe provede tu nekakvu analizu i to nam svima javno potvrdi.

who dares, wins

Noiz vadi cash cash. Nema danas oš neš..❤

No pain no Game

a sad smo već preko 15 milijuna kuna uz istih +1,8%

Prošla dva tjedna brokeri su omastili brk zbog histerije, o bome će i ovaj, zbog kako se čini opće euforije.

Brokeri maste brk, do 14 sati, 23 milijuna kuna prometa.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

a sad smo već preko 15 milijuna kuna uz istih +1,8%
[/quote]

a sad smo već preko 27 milijuna kuna prometa uz rast crobexa od +2,50% !

New Report

Close