Ucashirani sto cemo sutra?! Sutra kupuju ovi pametni sto priznaju greske, ostali ce izdrzat sutra da ne kupe..tjesit ce se da je bear trap sutra…ali nije momci. Worst case scenario je svakako izbjegnut, nema katastrofe…ajmo crobi sutra preko 2 k🐒
Prošla dva tjedna brokeri su omastili brk zbog histerije, o bome će i ovaj, zbog kako se čini opće euforije.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ivica-todoric-potpisao-standstill-aranzman-1160391
Čini se da od idućeg tjedna se kreće povratak zelenilu.
Da, sve se kreće u tom smjeru… sutra kod Plenkija dogovor s dobavljačima i poreznom upravom da povuku blokade
ja sam četvrtak završio ovako | Kupovna moć: 192,42 HRK. znači skroz bez municije. petak nisam ni pratio…. možda sam trebao uzeti i nešto iz todex-a…. ali ipak sam ja konzervativni ulagač. u skladu s tim još mi samo preostaje bogu se pomoliti.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ivica-todoric-potpisao-standstill-aranzman-1160391
Čini se da od idućeg tjedna se kreće povratak zelenilu.
Da, sve se kreće u tom smjeru… sutra kod Plenkija dogovor s dobavljačima i poreznom upravom da povuku blokade
[/quote]
Svi se nadamo zelenjavi….ali problem je samo odgođen….
Kako god, šteta je nanesena, gubitci su enormni… pitanje je svih pitanja… kako će i u kojem obliku Agrokor preživjeti?
Rusi su u prilici da rasprodaju Agrokorove perjanice da bi se namirili, kažu da im nije interes bavit se poljoprivredom u hrvatskoj……i.e.
Riječ restrukturiranje vjerujem da je svima jasna što znači!!!
Sretno nam bilo
Po meni prvo kupovati dionice koje su pale a realno nemaju veze s agrokorom npr. rivp i dlkv, a onda kako će se priča raspetljavat pocet s dobavljačima i eventualno dijelovima koncerna koji bi mogli na bubanj, a previše su pali.
rivp nije ni pala. to je ono kad ne znaš šta ćeš sa likvidnošću pa ju tamo parkiraš dok razmišljaš o novoj meti.
trziste ce povuć sve dionice prema gore, ako bude sve po planu
P.S. brodari isto nemaju nista sa Agrokorom 😉
nije gotovo ali neizvjesnosti će se izgledno sutra smanjiti.
gazda je ugovorio svoj % koji mu ostaje,rusi će dobili što su htjeli da njihov čovjek odlučuje kako dalje.
dobavljačima se obečaje da će naplatiti sa i dalje upitnim rokovima.
nije idilično ali kako je na momente izgledalo kao da su svi involvirani shvatili da bez dogovora svi gube jako puno a neki i sve.
razum je pobijedio nerazum u ovoj bitci,nadamo se da će tako i ostati.
sutra bi mogao,trebao biti dan povratka povjerenja investitora u market ako ne griješim?
očekjem zanimljivo trgovanje,raj za trejdere kojima se u zadnje vrijeme nude odlčne prilike za kapitalizaciju vlastitih vještina i razine odvažnosti.
dali će i sutra market potvrditi da strpljivi naplačuju nestrpljivima a više odvažni manje odvažnima?
navijam za to.
sretno svima koji će se iskrcavati ili ukrcavati na vlakove
respect
Sutra je dan kad bi se mirovinci trebali iskazati, a vidjeti cemo da li su to odlucili. U suprotnom a nakon svih dogadanja moze nastati strasan stampedo. Najgore sto se moze dogoditi je panika, vjerujem da toga nece biti.