Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Posljedica toga je da će i dobavljači morati smanjiti proizvodnju pa i općenito cijeli oporavak gospodarstva opteretiti.

Kako da ne. A nisu li kupci ti koji odreduju potraznju? Agrokor je jedini koji proizvodi i prodaje?

Ako covjek oce danas kupit 3 bajadere, kupit ce ih. A Kras ce ih prodati u Kauflandu, Lidlu ili Sparu.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Na kraju dana, ……….. ne mogu se oteti dojmu, da se kratkovidno borimo za što bolja mjesta na palubi Titanica.

Malo previše ” crnjačite ” i ” dramatizirate” , a zanima je li stvarno tako mislite ili je ovo samo za dnevnu upotrebu ovdje ?!

noiz
pa nije konzum jedini trg lanac u hr iako je najveći! ostali jedva čekaju! a reci mi jednog koji nema unutra najveće hr prehr firme. zatim pogledaj udio mercatora u sloveniji prije deset g i danas! drastične promjene!

Tko je ovo na proljeće 2017. mogao predvidjeti?

Stara kineska kletva: „Dao Bog da živiš u uzbudljivim vremenima”

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

3 stampeda u jednom danu??
ako je i petak,puno je.
zasluženi odmor i vikend za sve.

Ako ništa drugo, jako uzbudljiva, nezaboravna dva tjedna i extaza zadnja dva dana.
Buljim u gledalicu od 2008., ali ovakva prevrtanja u jednom danu ne pamtim.
[/quote]

uhvatio jutarnji stampedo do +2%,odem van na proljeće i vratim se pred drugi +stampedo.
tako da za mene danas nije bilo stresa samo dva pozitivna stampeda,čak neznam do koliko je išlo u minus u neg. stampedu?
bio je to dobar trening i adrenalinski dodatak kao bonus.
škole nikad dosta i učimo dok smo živi
da ne učimo nebi nas više bilo.
tako smo si izabrali pa je to onda zasluženo,pravedno…
dali će vijesti o todex sporazumu biti u skladu sa očekivanjima večine ili ne nezna se ali bi
neizvjesnosti trebalo biti ipak manje,očekujem i nadam se.
market je plaho stvorenje koje ne voli neizvjesnosti a pogotovo ne one velike.
neka se odmori do pon.zajedno sa nama jer pregazilo ga toliko stampeda medvjeda i bikova ovaj tjedan da
su i najprobirljiviji imali dovoljnu dozu adrenalina.
a možda i griješim…..

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Dobro odigran tjedan Rusa…i od ponedeljka kreće “ruska” zelenjava…

ne mogu oni nista i dalje dok Gazda ne pristane….
SHVATITE TO VEC JEDNOM…zato danas nije nista potpisano, a trebalo je biti, nego se opet odgada na ponedjeljak

Jel ima tko od kolega da vozi ovim todex i viadukt rollercoasterima ?
itekako ,kad ces ako ne ovih dana ,,milina
[/quote]
daj nam pokaži bar dva naloga gdje si šta odvozao i ja ću sam sebi pucati u koljeno.

who dares, wins

ovi vlaj je genije. srećom pa cijeli petak nisam ništa pratio.
Vaš link …

who dares, wins

Ovo je definitivno kraj.

Nazalost.

Hrvatska je izgubljena zemlja.

Ovo je definitivno kraj.

Nazalost.

Hrvatska je izgubljena zemlja.

Ma polako…
Nije kraj. Sve ce biti u redu.

Moramo naučiti sto znaci borba sa krupnim kapitalom.
Evo danas svi spominju da su previsoke kamate uništile Agrokor.
Ja sam to odmah znao. Bez da sam pogledao sto se događa u financijskim izvještajima.

Doci ce nova generacija managera, odrasla u teškim i kriznim uvjetima u sustavu kapitalizma.
To ce biti prave ajkule i tigrovi.

Moram samo napomenuti da ovakav crni scenarij koji se dogodio s Agrokorom slican je scenariju nekog ratnog filma.

Zaista ruzno.

New Report

Close