Mnogi ljudi su na ZSE prokockali svoju životnu ušteđevinu, nakon ovoga teško će biti vratiti povjerenje u ulaganje u dionice, bojim se da nas sve čeka najcrnji scenarij. Ne drukam niti išta, i ja sam u debelom minusu, tolikom da nesmijem ni reći.
Trebali su sacekati malo napucati zse na 5000 pa onda uvaliti ljudima malo su uranili sada kula od karata prerano prekinuta
[/quote]
Mnogi ljudi su na ZSE prokockali svoju životnu ušteđevinu, nakon ovoga teško će biti vratiti povjerenje u ulaganje u dionice, bojim se da nas sve čeka najcrnji scenarij. Ne drukam niti išta, i ja sam u debelom minusu, tolikom da nesmijem ni reći.
Trebali su sacekati malo napucati zse na 5000 pa onda uvaliti ljudima malo su uranili sada kula od karata prerano prekinuta
[/quote]
Ma o čemu to vas dvojica pričate ? Ajde , oladit malo glave .
[/quote]
Hvala ja nemoram ohladiti glavu a isto tako nisam u minusima nego cak pozitivna nula a to sa kulom od karata je ziva istina desavalo se u proslosti i opet ce u buducnosti.
Jel ima tko od kolega da vozi ovim todex i viadukt rollercoasterima ?
Bežanija.
Bio kratkoročno u Ledo. Čim sam saznao da je Agrokor “lažirao” izvješća, odmah sam pobjegao jer više ne znam šta imam a da je dobro – onda ne bi “lažirali”.
Podebljao ovo okolo Todexa šta uglavnom posluje van Hrvatske (ERNT, KOEI), malo MDKA i ADRS i onda još malo ZABA.
Nemam želudac za Todex
vlada je usvojila lex agrokor, a što će to donijeti malim dioničarima tek treba vidjeti
http://www.vecernji.hr/hrvatska/sastanak-plenkovica-i-oporbenih-celnika-o-zakonu-o-sistemskim-tvrtkama-1160045
Ajde sad po lojtrici gor
Banke i koncern usuglasili ključne elemente standstill ugovora: Potpis se očekuje danas
Papir sve trpi !
Ovdje bojim se, nitko sa sigurnošću ne zna koliki je dug.
I gdje je sve sakriven.
Bilo kuda, dugovi svuda !
Da, papir sve trpi. ALI Agrokor će se restrukturirat, možda se neke
firme i prodaju i prestaje razlog koji je rušio manje više SVE dionice.
Ne govorim o RIZ u, Viaduktu, građevinarima koji produciraju velike gubitke i sebi
i drugima, nego o kvalitetnim dobitašima.
Jel ima tko od kolega da vozi ovim todex i viadukt rollercoasterima ?
javili i na radiu istu vijest pa je izgledno istinita.
iizgleda da je blefiranju došao kraj,daljnim blefiranjem svi idu u ponor.
ostaje da vidimi tko je bio bolji blefer i koja je to lova radi koje strepi država,narod.
čini se da je ukrcaj na vlakove počeo ali s obzirom na vrijeme nastavak u pon.
kada ćemo i biti “pametniji”,imati sporazum na stolu…