Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čim se objavi da je postignut dogovor s vjerovnicima i dobavljačima rast će opet trava zelena…

Ignore: KressoM, delux

Banke nude milijardu € i veće plaće, traže izmjene zakona…

http://www.24sata.hr/news/banke-nude-milijardu-i-vece-place-traze-izmjene-zakona-518311

Ajmo malo optimizma !

https://www.hrportfolio.hr/vijesti/ekonomija/industrijska-proizvodnja-porasla-25-mjesec-za-2-3-posto-46311

Ovo pomalo prerasta u krizu o kojoj će se pričati desetljećima.
Bez obzira na sve, samo zahvaljujući činjenici da sam investitor u hrvatske dionice imati ću nezamjenjivo i nezboravno iskustvo neposrednnog sudjelovanja u najvećoj eksplozivnoj krizi gospodarstva od kada postoji RH.
Ovaj put nam nije kriva ni Amerika, ni EU ni Sveti Petar. ni Tito, ni Tuđman.
Da ne ulažem u dionice, o ovome bih znao samo ono što tu i tamo čitam u novinama ili čujem na TV.
Ovako, sve pratim, slušam, čitam i o tome razmišljam.
U suprotnom bih bio balvan kao i 90% naših sugrađana.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

crobex se opet vratio u plus (+0,31%)

Ovo pomalo prerasta u krizu o kojoj će se pričati desetljećima.
Bez obzira na sve, samo zahvaljujući činjenici da sam investitor u hrvatske dionice imati ću nezamjenjivo i nezboravno iskustvo neposrednnog sudjelovanja u najvećoj eksplozivnoj krizi gospodarstva od kada postoji RH.
Ovaj put nam nije kriva ni Amerika, ni EU ni Sveti Petar. ni Tito, ni Tuđman.
Da ne ulažem u dionice, o ovome bih znao samo ono što tu i tamo čitam u novinama ili čujem na TV.
Ovako, sve pratim, slušam, čitam i o tome razmišljam.
U suprotnom bih bio balvan kao i 90% naših sugrađana.

I ja razmišljam. O onome što će biti za mjesec dana.

Ovo na Ledu je smiješno. Kak dođe neka nova vijest tak on pada i skače. Šamaranje bida i aska tamo-vamo. Danas je odrađena razlika u cijeni i oko 20 posto. Tko ima živaca, izvrstan trejderski deal.

Ovako.
Oni koji su u papirima, a da im je brada iznad vode, čekaju imalo bolji trgovinski dan da se papira riješe. Čekaju i šute.
Oni koji su u kešu, pogleda zamagljenim pohlepom, čekaju na ulaz.
Oni hladne glave, koji razmišljaju racionalno, zabavljaju se negdje drugdje………… jer OVO još nije gotovo.
Ovo je nevjerovatno. Ako je Adris posudio 100 milijuna eura i našeg novca, pitanje je tko im je sve posudio novac i pod kojim uvjetima. Koncern je kuća založena tri puta, i pokrića nema.
Da ne ispadne da podučavam, u Adrisu i SLPF sam dugoročni ulagač, nisam se izvukao na vrijeme. Mlijeko proliveno.

zlocesti
Zločesto, ali ispravno.
Ja sam recimo u kešu (većinom, i ne nadam se tako skoro ući) i dionicama (nažalost iz jednog dobrog dijela ne mogu tako brzo izaći). Čekanje…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

ako se karte poslože kako treba, oni koji su ovih dana ušli u todex dionice mogli bi kroz par tjedana izaći s debelom dobiti…naravno, postoji i rizik o kojem nema potrebe opet ponavljati jer smo sve već pročitali i ponovili 3x

Dosta nas je ofurilo.
Zato i mali ulagači postoje, da sa svojom kupnjom ublažuju pad velikih…
Live long and prosper…

Jel ima tko od kolega da vozi ovim todex i viadukt rollercoasterima ?

New Report

Close