Mnogi ljudi su na ZSE prokockali svoju životnu ušteđevinu, nakon ovoga teško će biti vratiti povjerenje u ulaganje u dionice, bojim se da nas sve čeka najcrnji scenarij. Ne drukam niti išta, i ja sam u debelom minusu, tolikom da nesmijem ni reći.
Već puno puta dokazano, najgora, najnetransparetnija i najšpekulativnija burza na svijetu.. Igrice će potjerati i ovo malo malih dioničara što je ostalo a onda nek’ se fondovi prebacuju između sebe, malo ping-ponga..
Država blokirala, pa oni nisu normalni. Sad su dali lijep primjer drugima.
Bit će veselo još najmanje mjesec dana do kakve takve stabilizacije i oporavka. Škvadru preizloženu agrokorkama stvarno mi je žao. Ja imam nešto belja, ali ne u tolikoj količini da mi to može nešto bitno utjecati.
Mnogi ljudi su na ZSE prokockali svoju životnu ušteđevinu, nakon ovoga teško će biti vratiti povjerenje u ulaganje u dionice, bojim se da nas sve čeka najcrnji scenarij. Ne drukam niti išta, i ja sam u debelom minusu, tolikom da nesmijem ni reći.
Trebali su sacekati malo napucati zse na 5000 pa onda uvaliti ljudima malo su uranili sada kula od karata prerano prekinuta
ovo nije samo blokada računa, tvrtki, burze, ovo je blokada cijele države, čuj mene, države? i svi smo do daljnjega prisiljeni jesti Todorićeva g.vna do konačnog oporavka, koji možda uslijedi za nekoliko godina, desetljeća, stoljeća, ma tko zna, bitno da se on Kulmerisao 15-ak godina na račun svih nas i na očigled žmirenja politike i zato im jmsnl
Danas me prvi put malo ofurilo, koji bi luđak očekivao blokadu od strane države?? Još jedan dokaz da treba biti po strani dok se ovo sve ne odigra i razriješi.
Nije stvar volje države, nego je to po sili zakona kad se steknu uvjeti, a očito su se stekli. Automatizam.
To znači da nema plaća za radnike do daljnjega. Ovo će se morati odblokirati što prije.
Trebali su sacekati malo napucati zse na 5000 pa onda uvaliti ljudima malo su uranili sada kula od karata prerano prekinuta
[/quote]
Ma o čemu to vas dvojica pričate ? Ajde , oladit malo glave .
Današnje trgovanje mi je nekako najnormalnije. Todex pada, ostalo se malo oporavlja i vjerojatno će se u narednim tjednima oporaviti, pogotovo dionice firmi koji nemaju veze s Agrokorom.
Sva sreća pa je prošla godina bila kakva je bila, pa smo nešto i zaradili, tako da nismo u minusu. Vjerujem da je takva situacija kod većine nas.
Žao mi je samo novih ulagača koji su popušili lovu. Ne želim ni pomisliti kako se osjećaju. I sam sam ispušio poprilično na Ledu, ali sam prekinuto tu agoniju. Na sreću ili žalost, tek jučer, iako već danima nisam vidio pozitivno rješenje svega toga.