Pa sta je ovo nije valjda posustajanje rasta vec po nekoj logici je trebalo eksplodirati na plus 4 posto ocigledno je ono sto sam i mislio mirovinci i Todex ubili burzu
kuha se, kuha..
iskreno,
ništa me ne iznenađuje osim činjenice da nam ovo s TODEX-om zaista nije trebalo I VJERUJEM DA mnogi od nas nisu niti naslučivali razmjere lošeg poslovanja, ali ipak jedan naglasak–
tko to ima m..a da sada kupuje JMNC ili LEDO pa čak i VDKT….
Moram još učiti..očito
@ miaIII
Na gornjoj plavoj crti u kojoj je upisano Poslovni dnevnik skroz sa desne strane imaš tri paralalne vodoravne crte. Klikni na njih i kad ti otvori pogledaj skroz dolje na sredini PORUKE. Već ti je krajnje vrijeme da zađeš i tamo.
iskreno,
ništa me ne iznenađuje osim činjenice da nam ovo s TODEX-om zaista nije trebalo I VJERUJEM DA mnogi od nas nisu niti naslučivali razmjere lošeg poslovanja, ali ipak jedan naglasak–
tko to ima m..a da sada kupuje JMNC ili LEDO pa čak i VDKT….
Moram još učiti..očito
Naucit ces kad svatis da nema velike zarade bez velikog rizika pa onda sam biras kakav rizik zelis, te na kraju zelis li biti investitor ili kockar ovisno o riziku koji si izabrao, a dok odlucis do tada sretno .
Problem je što je u ovoj konkretnoj situaciji doslovno svatko kockar, volatilnost je ogromna, informacije i dezinformacije idu kao na traci. Uglavnom luda kuća,
@zeko123
čeka se bijeli dim: http://www.vecernji.hr/hrvatska/sastaju-se-kreditori-i-dobavljaci-agrokora-1159990