Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa sta je ovo nije valjda posustajanje rasta vec po nekoj logici je trebalo eksplodirati na plus 4 posto ocigledno je ono sto sam i mislio mirovinci i Todex ubili burzu

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

‘Ivica Todorić ima dva loša izbora’

kuha se, kuha..

iskreno,
ništa me ne iznenađuje osim činjenice da nam ovo s TODEX-om zaista nije trebalo I VJERUJEM DA mnogi od nas nisu niti naslučivali razmjere lošeg poslovanja, ali ipak jedan naglasak–
tko to ima m..a da sada kupuje JMNC ili LEDO pa čak i VDKT….
Moram još učiti..očito

@ miaIII

Na gornjoj plavoj crti u kojoj je upisano Poslovni dnevnik skroz sa desne strane imaš tri paralalne vodoravne crte. Klikni na njih i kad ti otvori pogledaj skroz dolje na sredini PORUKE. Već ti je krajnje vrijeme da zađeš i tamo.

LEDO ima 50% ukupnog prometa na ZSE

Ignore: KressoM, delux

Ne moramo uopće pratiti trgovinske platforme , avax nas o svemu izvještava u realnom vremenu ! 🙂

iskreno,
ništa me ne iznenađuje osim činjenice da nam ovo s TODEX-om zaista nije trebalo I VJERUJEM DA mnogi od nas nisu niti naslučivali razmjere lošeg poslovanja, ali ipak jedan naglasak–
tko to ima m..a da sada kupuje JMNC ili LEDO pa čak i VDKT….
Moram još učiti..očito

Naucit ces kad svatis da nema velike zarade bez velikog rizika pa onda sam biras kakav rizik zelis, te na kraju zelis li biti investitor ili kockar ovisno o riziku koji si izabrao, a dok odlucis do tada sretno .

Ignore : renči

Problem je što je u ovoj konkretnoj situaciji doslovno svatko kockar, volatilnost je ogromna, informacije i dezinformacije idu kao na traci. Uglavnom luda kuća,

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ako je ovo navodni oporavak burze sta ce onda tek biti u ponedjeljak strasno

@zeko123
čeka se bijeli dim: http://www.vecernji.hr/hrvatska/sastaju-se-kreditori-i-dobavljaci-agrokora-1159990

http://www.24sata.hr/news/iz-belja-potvrdili-blokadu-to-cemo-rijesiti-u-najkracem-roku-518290

država blokirala LEDO?? ludilo, samo na ZSE…

New Report

Close