Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bas me zanima kolika je snaga ostala na zse koliko su mirovinci dotukli pojedince.

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

paničari i veliki pasimisti kako vam se svidja danasnje jutro?

S obzirom da sam pun dionica (24 različite firme) do vrha, jutro mi se čini ok. Čak vrlo ok.

Šteta.

Nadam se da će sve pozitivno skončati.

30.03.
slažem se da opreza nikad previše ali meni se čini da je rješenje postignuto.
a burza nagrađuje smanjenje neizvjesnosti.
vidjeli smo u prošli petak da crobex može potegnuti 2% na volumenu 5 milkn
sad smo još bitno niže pa je na istom volumenu moguć i veći rast?
kakobilo glad je mnogostruko veća od spomenutih 5 mil kn,naravno kada se
za to ostvare uvjeti.
tog će dana savijati se vagoni vlakova od tereta i pretovara željnih putovanja
po diskontnim cijenama.
možda sutra a možda i ne.
zadovoljan sam da me ne opterečuje to iščekivanje te da mirno spavam.
tako sam si izabrao,mudro ili ne
time will tell.

ipak
2% na volumenu 10 milkn u prvom satu trgovanja

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

belje u blokadi, sad će opet početi panika na ZSE …. (imam belje)

Ignore: KressoM, delux

Danas je bitno zatvorit iznad 2000. Ocekujem promjene u Agrokoru za vikend, pa put prema 2300. Naravno, to sad izgleda tako ujutro, a dan je dugacak i moze postat nezgodan…

Kakva sprdacina… Dionice koje su pred bankrotom rastu… A one koje se oporavljaju nakon 10 godina pada padaju..
Koja burza… Vrh

Prvo, dionice nisu nikad pred bankrotom, nego eventualno firme.
Drugo, npr. Ledo je tipična firma, sa 150 mil kn dobiti, pred bankrotom.

Evo, konačno je i to objavljeno. A na zse gdje bi to trebalo biti prvo, ništa.

Agrokor i Konzum nisu u blokadi, u blokadi je samo račun Belja

cijeli BAgrokor nelikvidan, nedostaje novca, problemi već 15 dana i sada se čude blokadi računa Belja kao pura …………

Da, belje je danas u blokadi Izvor: poslovna hrvatska

“Od najvećih kompanija iz sastava koncerna Agrokor u petak ujutro blokiran je bio samo račun Belja, pokazuju javno dostupni podaci iz servisa Financijske agencije FINA InfoBlokade.
Prema tim podacima, nešto prije 10 sati u petak u blokadi je bio račun Belja, dok računi samog Agrokora, Konzuma, Jamnice, Leda, Tiska, Zvijezde i PIK-a Vrbovec nisu blokirani.”

Vaš link …

New Report

Close