Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim dosta njih ovdje govori da je sad prilika za kupovati ovo ono a ustvari uopće nisu svijesni valjda veličine što ovaj problem oko Agrokora nosi za jednu malu zemlju kao našu.
Ja da sam u kešu sad nebi još ulazio jer crna rupa čini mi se tek se otvorila pa pazite da vas ne usiše..bar vas koje još nije.
Mislim da nakon toliko dugova i interesa ova igra potrajati dok se ne rasplete.

slažem se da opreza nikad previše ali meni se čini da je rješenje postignuto.
a burza nagrađuje smanjenje neizvjesnosti.
vidjeli smo u prošli petak da crobex može potegnuti 2% na volumenu 5 milkn
sad smo još bitno niže pa je na istom volumenu moguć i veći rast?
kakobilo glad je mnogostruko veća od spomenutih 5 mil kn,naravno kada se
za to ostvare uvjeti.
tog će dana savijati se vagoni vlakova od tereta i pretovara željnih putovanja
po diskontnim cijenama.
možda sutra a možda i ne.
zadovoljan sam da me ne opterečuje to iščekivanje te da mirno spavam.
tako sam si izabrao,mudro ili ne
time will tell.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Sutra bi crobi mogao 3-4%, a možda nas iznenadi?

neće uvijek biti ovako.

Vidim dosta njih ovdje govori da je sad prilika za kupovati ovo ono a ustvari uopće nisu svijesni valjda veličine što ovaj problem oko Agrokora nosi za jednu malu zemlju kao našu.
Ja da sam u kešu sad nebi još ulazio jer crna rupa čini mi se tek se otvorila pa pazite da vas ne usiše..bar vas koje još nije.
Mislim da nakon toliko dugova i interesa ova igra potrajati dok se ne rasplete.

Tko je sada u kešu griješi.Moja strategija je da budem u svakom trenutku 100% u dionicama.
Ovakav dan i ostati u kešu.Bože saćuvaj.Mogu spušiti još desetak posto,ali i izgubiti višestruko
više od toga ako propustim rast.Što loptica padne sa veće visine jače odskoći.
A situacija sa Agrokorom se neće riješiti ni sutra, ni u slijedećih nekoliko mjeseci.Dovoljno je samo da se samo nasluti da postoji rješenje,pa će burza reagirati.I to žestoko.A rješenje se naslućuje,a ubrzati
će ga Lex Agrokor!Sutra već u saborskoj proceduri.Bravo za vladu!

– poslije vrča pelina slijedi čaša meda i mlijeka!!!!

Ovo danas je limunada u odnosu na 10.10.2008.

lopina

Ocigledno ti nisi nikada dozivio burzovne krize… Vjerojatno ce Zse narasti privremeno ali bojim se da ce se poceti polagano vracati unatraske mirovinci su najvise zasluzni za to neracionalnim ponasanjem izivljavanjem na burzi unistavanjem hrpe trejdera ljudi nece vjerovati u burzu opet nece imati tko ulagati osim nas samih mesetara sto nije dovoljno za rast.

Postignut je dogovor, a prije nego dam ma i kunu na burzu rado bih vidio tocan sadrzaj papira. Sto pise, koji uvjeti, kakvi planovi, tko tocno vodi igru… Da ne bi ispalo samo kupovima vremena dok ovi ne stignu izglasati zakon. A onda drzavni upravitelj. Zamislite tek tu rasprodaju… Ipak nitko ne zeli socijalizam, bar ne u formi dionicara.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ma kakvi naši ljudi i burza.. Oni su već odavno izgubili povjerenje u burzu i gledaju je kao vrlo špekulativno tržište i imaju i pravo, a ovo s Todexom samo pogoršava situaciju i misle gle ti to u svim medijima govore dionice masovno padaju, i samo se smiju onim “luzerima” koji se time bave i tu ulažu svoj krvavo zarađen novac.. Uz to su jako konzervativni i financijski nepismeni.. Njima je kupnja stana vrhunac postignuća u životu

Rasplet neće biti ni danas ni sutraa nego treba viditi u narednim tjednima kako će se to stvarno provoditi jer jedno je papir jer ovo su malo jači igrači i ogromna lova je u pitanju.

Problem je što nitko o cjelokupnoj stvari oko Todexa ne zna kompletnu priču.
Svi nešto nagađaju.
Sve je moguće, a pogotovo kada je ovo postala politička igra u kojoj Rusi vode igru.
Oni su spremni za sve, zato je potreban oprez!

Obojica ste u pravu. Ovo je tek pocetak, dobar, ali opreza treba. Kad se vidi pravo stanje bit ce tu otpisa zescih.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Rasplet neće biti ni danas ni sutraa nego treba viditi u narednim tjednima kako će se to stvarno provoditi jer jedno je papir jer ovo su malo jači igrači i ogromna lova je u pitanju.

treba sačekati neke konkretne vijesti oko afere agrokor jer ovo sada je sve u sferi nagađanja i medijskog senzacionalizma, a onda će i burza adekvatno reagirati prema gore ili dolje…

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close