Ja sam većinom u kešu.. treba biti oprezan. Iako kao da su se nešto fondovi uključili u kupnju.
fondovi?
bili su iznimno nervozni jer nije se “ništa” moglo kupiti svojevremeno na 2250. a sad smo na 1950 pa…
a i sami najbolje znaju da je sve ovo jedna iluzija na tankom ledu kroz koji će večina propasti ako se nađe todex rješenje ovih dana.
oni su zapete puške sa dva a možda i tri prsta na okidaču za svaki slučaj jer mete su poželjne za veći broj lovaca,bitno veći broj lovaca nego lovine.
možda i griješim ali stvarno bi volio to uživo odgledati pa makar ništa ne kupio.
izgledi su mali jer proljeće je jače od….
p.s.
ako netko prati intenzivno,čeka to, te ima mogućnost,volje da to snimi i digne na net
bio bi mu vrlo zahvalan a vjerojatno nebi bio jedini.
držim izgledniji scenarij da će se naći rješenje ako radi ničeg drugog tada zato je to večina ne očekuje a večina ko večina majstor je u pretjerivanju i u izljevima emocija.
riješenje će se naći 100% samo se ne zna kad. Može se desiti i izvan radnog vremena a onda onaj koji nije unutra neće mu biti lako. To bi mene moglo zadesiti ali meni je uvijek rast draži pa makar u prvi momenat ne sudjelujem u njemu, nek se zaradi. Ovo nikome ne odgovara osim sociopatima.
Orbiko im je pokrenuo prisilnu naplatu. Živci popuštaju.
Sutra je novi dan….
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/stize-lex-agrokor-vlada-mijenja-dvije-kljucne-tocke-i-sutra-ga-salje-u-hitnu-saborsku-proceduru/5834103/
Tko nema niti jednu dionicu otprije, a pun je keša i voljan je pričekati još mjesec dana s kupnjom, u nezamislivo je dobroj poziciji. Naravno, treba mu i malo znanja što i koliko kupiti.
kolega, pun sam dionica DLKV i osjetno manje IGH..i mirno spavam.
Casha 18%. ali kada krene pračka…neće biti mjesta za sve natrag…a ja ću malo potprašiti s ovo malo keša..
nema beda jer san ja ovdje od 2006….stoga preživio 2009 i sve poslije,
lp
Taj zakon štiti samo male dobavljače. Nikakvog utjecaja na banke i veće dobavljače.
Ako krene lančana reakcija prisilne naplate, ne bu veselo.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/orbico-tvrtka-branka-roglica-pokrenula-prisilnu-naplatu-od-agrokora-zbog-duga-od-12-milijuna-kuna—471589.html
Za danas smo preživjeli.
Ode nam burza previse ljudi je izgubilo…
Taj zakon ce izazvati potpunu paralizu i krah. Pa tko iole normalan ce davati robu drzavnom upravitelju?!? Umjesto da se pokrene stecaj, predstecaj, bilo sto, oni forsiraju nesto sto je potpuno bespredmetno. Mamlazi.
Ovo što radi Titanik Vlada je tragikomično. Guverner HNB reče “Agrokor se ne može spasiti ako se ne dogovori s ruskom bankom Sperbank. Ostalo može dovesti u opasnost stabilnost bankarskog sustava”. Dakle, nesposobna Titanik Vlada se igra s vatrom zbog spasa Agrokora. Ekonomsko rješenje je, rekao je guverner HNB i još nekoliko ekonomista – ako Agrokor ne može vratiti dugove prodajom manjeg ili većeg dijela svoje imovine, treba se ugasiti. Sve ostalo je daleko veća opasnost za hrvatsku ekonomiju.
. ali kada krene pračka…
lp
“Uđeš bogat, vratiš se gol, ali ne, nisi vol.
Dok imaš dinar, i glavu, još i kad shvatiš kako se to radi,
budi sretan, daleko si od gladi”
Natpis ispred kasina – iz knjige Grafiti, potpuno primijenjivo za kolege koji su izgubili ponešto ovih dana….