Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo, Atpl opet u plusu….

Mislim da je baš realno da npr. TPNG, ADPL, JNAF, RIVP itd itd padaju. Jer ako “gazda” prestane tankat svoj S 600 i helikopter, možemo potopit te tankere, neće služiti ničemu i zatvoriti hotele jer valjda kupuju namirnice u konzumu, a bez k-plus ručnika i sapuna kakve će to biti sobe?!….., pa k-plus sira i salame neće imati od čega napraviti doručak…gosti neće dolaziti jer je završila era jeftinih sendviča na zidiću ispred konzuma, a na tisku neće biti Zeitunga…

http://www.boerse-berlin.com/index.php/Bonds?isin=XS0836495183

Hoće li biti bankrot?

Obaveznice pala za 48 posto samo danas, trenutno se nalaze samo na 25,50.

Evo ga: – 3,19%.

I dalje ide gore, prema 0%.

“Migra
Pitanje je ovdje može li sve ovo baciti državu u novu recesiju?”

robinh@
toliko sam uvjeren da je odgovor NE
da ću pojest svoju invest. diplomu ako ipak bi….

nije dobro ali daleko od scenarija katastrofe.
kada se riješimo a sigurno hoćemo ovog “bolesnog” sistema neplačanja koji je desetlječima gušio, ubijao sve oko agrokora iste sekunde možemo još citius altius fortuis.
imat ćemo i bitno bolju perspektivu nego da sada kao država,ekonomija,narod….
kao što bi kolega serislav@ rekao
slavit ćemo “novi dan nezavisnosti”
ovo je bolno ali to je zdrava bol i već se radujem
budućim ozitivnim efektima ozdravljenja
izgledno da će strpljivi ako i ne pokupe dodatne današnje bonuse na srednji rok dodatno isprofitirati iz
čišćenja ovog zadnjeg tržišnog post komunističkog mastodonta.
čiščenje,zdravi temelji i nadogradnja….
danas kod mene nema žala jer gledam što će biti za godinu dana.
podsjetit ću na ovaj komentar u budućnosti.

dokupio sam nešto,možda ću još nešto ako i neću nema veze.
pokupit će netko drugi i opet dobro.
u bull marketu smo i potencijal rasta je u odnosu na ove jutrošnje 1915 razine ogroman.živi bili….
čak i na relativno malom volumenu,naravno čekamo potez pera.
burza je mjesto gdje strpljivi naplačuju nestrpljivima,odvažni manje odvažnima….

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

U recesiju? Ne moze. Recesija je stvar prodaje, a ne bilanci. Potraznja postoji i postojat ce. Moze par direktora dobiti cipelu, ali na ekonomiju ovo zapravo nema skoro nikakvog utjecaja. Preuvelicavali su njegovu vaznost da bi mu mogli podilaziti.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Lex Agrokor je neustavan. Objavljeno. Ni zakon spasa nisu bili u stanju napraviti. Titanik Vlada.

-4,24% na 7M prometa, crobex na 1930a,…to bi bilo to tko misli kupovati, ja samo gledam jer sam zapeo u hpb a dobra je dionica pa neću izlaziti sa gubitkom

ti miša, kako mi je krivo što sam u poziciji…sada bi u roku sat vremena uzeo najmanje 10% a u nekim dionicama na kojima sam propustio rast od početka godine, i više
🙁

ps.
*trial, ne kužiš psihologiju tržišta, agrokor je već polako zasičena vijest i sve dalje neće imati ovako kumulativan utjecaj na TK

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Bemu miša, nekima tu je svaki dobar dan za dokup :D. Ledo od 8000 pa do 5000. A ovo što se kupilo na 8000 je palo u zaborav. Ali zato pamtimo ’41 i ’91 ko da je bilo jučer 🙂 Ccc.

BTW skroz sam u dionicama, ali plus od 30% s vrha mi je pao na 7%.

mojne me… savage, ne sjećam se kada sam pisao da je vrijeme za kupnju osim danas a ledo na 8k nije bila dobra kupnja ali se zato ipak dalo lijepo trejdati na 7k

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

mojne me… savage, ne sjećam se kada sam pisao da je vrijeme za kupnju osim danas a ledo na 8k nije bila dobra kupnja ali se zato ipak dalo lijepo trejdati na 7k

Pa nije ovo išlo tebe, vidiš da te nisam quatao. Ali letimičnim pogledom po forumu vidim kako se ljudi tješe nakon što im u 2 dana dionica rokne 20%.

Kako je krenulo još će do kraja dana sve biti u zelenom.

New Report

Close