Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Volio bih da griješim, ali nije još gotovo. Gotovo će biti kad se Agrokor uruši, a tek je krenuo.

Stvarno ima izuzetnih pravih prilika 🙂

crni todex četvrtak?
za anale zse-a?
crobex 1915 je najniže što sam uslikao
-4,95%
sve što ću reći je narod smo velikih emocionalaca i “domoljuba”
a koji su koji nebi ponavljao..
prst gore za prve a prst dole za druge
procjenjujem da će se danas “baciti u bunar “dodatnih 30 mil kn a tada očekujem okret i povrat dijela izgubljenog
to je samo felling,hunch bez temelja
živi bili…
ima jedan ako ne i najvećiživući “domoljub” koji potezom pera sve može riješiti
i dalje čekamo da vidimo koliko mu je dovoljno da mu ostane i radi čega smo to mi ,cijeli narod država taoci?
baš me zanima koja je to cijena koliko njemu vrijedi država,narod,njegovo domoljubstvo?
da ne dođemo do apsurda da smo mi ovdje na marketu mogli skupiti humanitarnu pomoć
ida nam se to puno više isplati od gubitaka koje trpimo?
možda di i otvorimo “kladionic”,anketu?

evo što mislite koliko je mlrd s koliko bi gazda bio zadovoljan?
a) <2
b)<5
c)<10
d)>10

usporedite to količinom isparenih mrd-i na burzi od crobex 2250 pa postavljam pitanje :
nije li nam pametno što prije početi skupljati lovu?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Ali ako nista bar je likvidno sta je bio dugogodišnji problem!!!

panika se smiruje kao i minus crobexa, sa -4,8 sad je pao na -3,8%

Ignore: KressoM, delux

kako će sve te firme konačno prodisati kad se potjera todorića, to će biti milina za gledati.

Migra

Pitanje je ovdje može li sve ovo baciti državu u novu recesiju?

Mislim da bi do kraja dana se moglo sve preokrenuti u zeleno,samo imam tak osjećaj!

i još jednom je potvrđeno da je ovo luda burza, neke dionice trpe veću štetu nego Gazdine, jel to njega i sebe fondovi spašavaju, pvmnl

Kad navečer svi odgledaju Dnevnike, bit će tek veselo sutra. Ljudi, ne zavaravajte se. Ovo sa Agrokorom nije gotovo. Raspad mu tek slijedi, a na burzi to neće biti nagrađeno.

@Trial
ti jos nista nisi kupio po akcijskim cijenama?

i što je najčudnije ja sam još u plusu ove godine. mizerija ali je ipak plus. jutros sam već bio počeo pržiti i prošlogodišnju zaradu.

who dares, wins

New Report

Close