Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@plopro_wnb
🙂

@Stipo opusti se, proci ce ova kriza i ide crobi dalje gore…

najgore sto mozes je sve rasprodati u panici pa kad krene gore a ti nemas nista i zbrajas koliko si mogao vise para imati. gadno

Svi ovi akteri, jednom riječju su ti ADZ.

plopro_wng

Hvala kolega na savjetu, malo sam temperamentinij pa bih volio s nekima uživo popričati , barem da se ispušem.

Naravno da ne prodajem ništa , prije par godina sam se opekao jer sam iz panike prodao , sve će se to vratiti , pitanje je samo vremena.

jel se to bid popunjava?

minus crobexa se polako smanjuje, dan bismo mogl završiti oko -1,7% ?

Ignore: KressoM, delux

Sada, kada smo se pozicionirali na bidu,

nastavite još samo malo sa iskrcavanjem!

Hvala i doviđenja!

Upravo na radiju rekoše da je jedan od najvećih vjerovnika pokrenuo prisilnu naplatu. Agrokor pa-pa.

Mislim da je panika i iskrcavanje gotovo, nadam se da sam u pravu, polako bi mogli prema gore,naravno ne sve dionice ( mislim na todex )

Dan je savrsen za boravak na zraku, ukoliko naravno nemate kesa za dokup… Mali predah od monitora nikom ne skodi.

Nikada ne vjeruj ženi koja laže!

Dobra prilika za kupnju dionica na rasprodaji !!!

http://www.vecernji.hr/hrvatska/novi-preokret-vtb-banka-opovrgnula-izjavu-prvog-potpredsjednika-banke-da-je-agrokor-falsificirao-izvjestaje-1159697

New Report

Close