krivo gledam ili panika na željezničkom kolodvoru?
🙂
Gledam kako se na nekim dionicama lupa po bidu i jednostavno ne vjerujem… Opet će biti plakanja….
Da, po RIVP. Nema veze…
Welcome to GREEN FRIDAY !
Ma ne uzbuđujte se zbog toga, naši vrli politikanti nemaju potrebna znanja o tržištu kapitala i zato lupetaju bedastoće. Dokaz su vam njihove imovinske kartice. Tek poneki ima i nekakve dijooonice a čak je i upitan razlog te način na koji su stečene. Zato, računajte na to da od njih neće biti nikakve pomoći.
ima ministar financija. to nam je navažnije. ovi ideolozi, demagozi, poltroni i uhljebi su kratkoročno na sceni.
hebeš takav pad kad nisam spržio svu ovogodišnju zaradu. a kako tek ovaj dokup lansira…ajmeeee.
danas bi mnogi povraćali ono što su dali ovih dana, ali ne stignu , do 10.15 +1,22%
kako smo i najavljivali,barem neki od nas.
puno iskrcanih i totalno zakrčenje na kolodvoru a dodadtnu gužvu stvaraju i oni koji se nisu niti iskrcali da pokupe ponuđene atraktivne gratis vožnje vlakom.
sve u svemu opći krkljanac na kolodvoru a pošto nisam čovjek od gužve odoh van na zrak.
što sam mislio to sam ukrcao.
posebno želim podvući ono što sam prognozirao a to je veliki rast na malom volumenu što je karakteristika bull marketa
još posebnije želim izvući je da obratite pažnju na to koji je sektor uvjerljivo najveći bik predvodnik!
kako smo i najavljivali,barem neki od nas.
puno iskrcanih i totalno zakrčenje na kolodvoru a dodadtnu gužvu stvaraju i oni koji se nisu niti iskrcali da pokupe ponuđene atraktivne gratis vožnje vlakom.
sve u svemu opći krkljanac na kolodvoru a pošto nisam čovjek od gužve odoh van na zrak.
što sam mislio to sam ukrcao.
posebno želim podvući ono što sam prognozirao a to je veliki rast na malom volumenu što je karakteristika bull marketa
još posebnije želim izvući je da obratite pažnju na to koji je sektor uvjerljivo najveći bik predvodnik!
mogli bi i oni što su davali Dalekovod po 22-21,5 malo danas na zrak, godilo bi im
Crobex +2%