Jel danas zadnji dan za prodat dionice ako se zeli do ponedjeljka imat cash? Ili je to bilo jucer?
…..brokeri u centar banci isplačuju ti lovu na tekući račun drugi dan, ako im pošalješ email do 12 sati…[smiley2]
na ATPL opet pretovat na 1700. ali sad se kupnja spustila. izgleda da i to ide dolje.
na ATPL opet pretovat na 1700. ali sad se kupnja spustila. izgleda da i to ide dolje.
Svugdje se spustila kupnja, manje vise. Interesantno je to trziste.
Tržište polako KLIZI u period ljetne ‘hibernacije’…
Mislim da je ovo odlično vrijeme za dokupljivanje i popunjavanje portfelja dobrim dionicama. Osobno sam digao kredit za dokup. Naravno kupovati ću ciljano i disciplinirano svaki dan po nešto.
Danas je srijeda, posljedni dan ako se nešto želi prodati i od te količine kupiti MAGMU.
T + 3 (radna dana). Koliko se sjećam to je moguće do ponedjeljka.
Šteta, nema uvaženog kolege Plija, da ohrabri kupnju na ADplastiku, hahahahaha. Pli je svoje utrapio vama i ko fol otišao na more.
Ali ne bojte se!!!!!!
Vratiti će se on!!!!!
[smiley1]
Definitivno….. poslije Znanca ………….naš najjači navlakač.
Izgleda da su fondovi malo podmetnuli leđa nekako se tržiste oporavlja ili je to samo moja želja???[smiley11]
Izgleda da su fondovi malo podmetnuli leđa nekako se tržiste oporavlja ili je to samo moja želja???[smiley11]
Jesu. Evo na BLJE dramatican rast od 3,02% ucinjen sa 6 dionica (slovima: ŠEST DIONICA). Bas me zanima koji je to od fondova odrijesio kesu [smiley1]
mravak: ” Izgleda da su fondovi malo podmetnuli leđa nekako se tržiste oporavlja ili je to samo moja želja???[smiley11] ” Jesu. Evo na BLJE dramatican rast od 3,02% ucinjen sa 6 dionica (slovima: ŠEST DIONICA). Bas me zanima koji je to od fondova odrijesio kesu [smiley1]
Kolega leđa se ne podmeću pod nekog ko leti!!!!!!!
Stvarno rasprodaja. Toliko dobrih dionica ide dole da jednostavno čovjek nema pojma što kupiti. U tom slučaju mislim da ću još malo pričekati. [smiley2]