Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skoro da nista nije u plusu. Neka spika, crna srijeda vo no?!

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

ajme smijesno trgovanje, zasto nemam vise para 🙂

Ruši s sve. I brodari padaju. Ha,ha,ha. Ovo je tragikomedija. KressoM, Drevil, ali i prognostik i Belupo sad po prvi put vide kak je to izgledalo 2008. godine, samo kaj su tada ovakvi padovi trajali godinu dana. Ovaj put će osjetno kraće.
Prilika za podebljaju neke pozicije, samo treba namirisati gdje će otprilike biti dno…

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

Danas će po svemu sudeći biti masakr na Todinim dionicama. Nemam te dionice, ali me to ni malo ne veseli…
Al naši fondovi čini se jedva dočekali da sruše i sve ono kaj nema veze s Agrokorom. Trebaju se i svi ostali solidarizirati u padu…

danas bi mogao biti zanimljiv ali i dobar dan za one koji imaju casha za kupovinu sa diskontom.
brza isplata je jedan od izglednijih scerija.živi bili…
neka hrabriji odnesu servirano.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Je li ovo zaratilo kod nas, nešto ne pišu o tome.

dan je pametniji od noći!

Jaka obrana PODR na 403.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Danas će po svemu sudeći biti masakr na Todinim dionicama. Nemam te dionice, ali me to ni malo ne veseli…
Al naši fondovi čini se jedva dočekali da sruše i sve ono kaj nema veze s Agrokorom. Trebaju se i svi ostali solidarizirati u padu…

danas bi mogao biti zanimljiv ali i dobar dan za one koji imaju casha za kupovinu sa diskontom.
brza isplata je jedan od izglednijih scerija.živi bili…
neka hrabriji odnesu servirano.

[/quote]
Oprezno kolega migra… tko zna do koliko ide ovaj pad. Šteta bi bilo preplatiti kad će već bit ponuđeno.

Previđam jaku rasprodaju još sat dva i onda prema gore popodne.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

A što kažete na to da će poslijepodne već sve biti u zelenom?

@serislav
To zna bit navlakuša. Ne bude Crobex danas pao 5%. U jednom trenutku će se danas zaustaviti pad. Mnogi mogu pomisliti da je to to, ali pad i to popriličan se može nastaviti i idućih dana. Nije ovo završena priča. Dapače, tek je počela.

Treba sve prodat, turisti nece moci kupovati hranu za goste u konzumu, brodari nece dovoziti zemlju za belje, telekomima nece platiti racune… brze bolje bjezimo iz svega 😀

Dan velikih valova.

Idealan dan za dokup.

Hvala tati na tome!

New Report

Close