Ovo je bitno. Da se konačno težište seli na neki konkretan rad, za devize, a ne entropijsko prodavanje usluga jedan drugome.
Migra, ispričavam se na tonu.
@Lojtra
Ja sam 100% u dionicama već više godina, kupovao sam i dokupljivao kada su svi bili u crnini, trenutno mi je prinos toliki da ni sam ne verujem onom što piše na gledalici i još sam dokupio prije desetak dana.
Ali očekivati da će svaki dan rasti u nedogled je ipak malo pretjerano.
Hoću reći, budite malom objektivniji u komentarima i očekivanjima, pogotovo vi koji ste godinama na forumu.
e, baš nećemo, mora to rasti barem 1% dnevno i tako slijedećih 100 dana
Migra, ispričavam se na tonu.
isprika uvažena,kao i svima prije…
ako si 100% u dionicama tada si veći optimista od mene jer ja sam trenutno 90%.
to je dokaz da stvari u životu ponekad pružaju iskrivljenu sliku.
na iskrivljenoj slici,pogrešnoj percepciji večine moglo se je značajno zaraditi,ima nemalo primjera,u neke od njih teško je povjerovati iako postoje CnB dokazi.
u zadnje vrijeme malo zapostavljena tema i nezavršena exelica ali doći i to na red.
http://www.poslovni.hr/forum/tema/the-best-of-prilike-svih-vremena-na-zse-neiskoristeno-neprezaljeno-42072?page=last
i danas participiramo takvim primjerima a sa vremenskim odmakom ćemo ih moći konstatitirati.
ima i primjera da je ATH1 danas nadmašen + očekujem nove takve primjere,neki su blizu a neki dalje ali večina je na tom putu.
.
nešto se događa sa Todexom i to koči cijelu burzu
Nek to riješe više, nemamo mi vremena za todex, uvijek nešto kod nas a vani odu u visinu i nakon brexita i ankon Trumpa samo mi glumatamo uvijek.
možda se skuplja lova za IPO agrokora?
to bi bilo najljepše i najpoštenije da agrokor izađe na zse.. nek da 30% za ca 10 milijardi kuna i svi možemo lijepo zaraditi i ostvariti kapitalističko-komunističko-domoljubne mokre snove… da se na kraju taj agrokor isplati svima a ne samo njima (kreditorima, gazdi se isplatilo materijalno, ali kao čovjeku od visokih ideala i ciljeva to mu vjerojatno nije dovoljno)
lako što ju koči…samo da je ne sruši jer agrokor nije neka bezvezna firma nego gigant na čije su poslovanje vezane stotine drugih firmi
Danas će po svemu sudeći biti masakr na Todinim dionicama. Nemam te dionice, ali me to ni malo ne veseli…
Al naši fondovi čini se jedva dočekali da sruše i sve ono kaj nema veze s Agrokorom. Trebaju se i svi ostali solidarizirati u padu…
Masakr na Todinim dionicama, pitanje dal ce se prebacit lova u “sigurnije ” dionice , koje nisu toliko povezane poslovanjem sa Todom, ili ce pocet padat sve , dal imamo novu krizu ? iskreno se nadam da nemamo
Ja sam u kešu ali ovo je iritantno više. Hebo ih Todex, koja baksuz burza.