Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

https://www.hrportfolio.hr/vijesti/ekonomija/zaposlenost-u-industriji-porasla-na-godisnjoj-razini-prvi-put-od-2015-46085

Ovo je bitno. Da se konačno težište seli na neki konkretan rad, za devize, a ne entropijsko prodavanje usluga jedan drugome.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Migra, ispričavam se na tonu.

@Lojtra

Ja sam 100% u dionicama već više godina, kupovao sam i dokupljivao kada su svi bili u crnini, trenutno mi je prinos toliki da ni sam ne verujem onom što piše na gledalici i još sam dokupio prije desetak dana.
Ali očekivati da će svaki dan rasti u nedogled je ipak malo pretjerano.
Hoću reći, budite malom objektivniji u komentarima i očekivanjima, pogotovo vi koji ste godinama na forumu.

e, baš nećemo, mora to rasti barem 1% dnevno i tako slijedećih 100 dana

Migra, ispričavam se na tonu.

isprika uvažena,kao i svima prije…
ako si 100% u dionicama tada si veći optimista od mene jer ja sam trenutno 90%.
to je dokaz da stvari u životu ponekad pružaju iskrivljenu sliku.
na iskrivljenoj slici,pogrešnoj percepciji večine moglo se je značajno zaraditi,ima nemalo primjera,u neke od njih teško je povjerovati iako postoje CnB dokazi.
u zadnje vrijeme malo zapostavljena tema i nezavršena exelica ali doći i to na red.
http://www.poslovni.hr/forum/tema/the-best-of-prilike-svih-vremena-na-zse-neiskoristeno-neprezaljeno-42072?page=last
i danas participiramo takvim primjerima a sa vremenskim odmakom ćemo ih moći konstatitirati.
ima i primjera da je ATH1 danas nadmašen + očekujem nove takve primjere,neki su blizu a neki dalje ali večina je na tom putu.

.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

nešto se događa sa Todexom i to koči cijelu burzu

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Nek to riješe više, nemamo mi vremena za todex, uvijek nešto kod nas a vani odu u visinu i nakon brexita i ankon Trumpa samo mi glumatamo uvijek.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

možda se skuplja lova za IPO agrokora?

to bi bilo najljepše i najpoštenije da agrokor izađe na zse.. nek da 30% za ca 10 milijardi kuna i svi možemo lijepo zaraditi i ostvariti kapitalističko-komunističko-domoljubne mokre snove… da se na kraju taj agrokor isplati svima a ne samo njima (kreditorima, gazdi se isplatilo materijalno, ali kao čovjeku od visokih ideala i ciljeva to mu vjerojatno nije dovoljno)

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Vaš link …

halfte trinken, halfte Šarcu geben

lako što ju koči…samo da je ne sruši jer agrokor nije neka bezvezna firma nego gigant na čije su poslovanje vezane stotine drugih firmi

Ignore: KressoM, delux

Danas će po svemu sudeći biti masakr na Todinim dionicama. Nemam te dionice, ali me to ni malo ne veseli…
Al naši fondovi čini se jedva dočekali da sruše i sve ono kaj nema veze s Agrokorom. Trebaju se i svi ostali solidarizirati u padu…

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

Masakr na Todinim dionicama, pitanje dal ce se prebacit lova u “sigurnije ” dionice , koje nisu toliko povezane poslovanjem sa Todom, ili ce pocet padat sve , dal imamo novu krizu ? iskreno se nadam da nemamo

Ja sam u kešu ali ovo je iritantno više. Hebo ih Todex, koja baksuz burza.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

izgleda da ću danas morati u shopping, lijepo sve pada 🙂

New Report

Close