Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi ja se zajedno sa vama isto nadam da će crobi doći sebi.

Ali te korelacije često ne moraju prisutne!

komentar koji vrijedi u svakoj situaciji, a u nekim situacijama više nego u drugima….

http://opusteno.rs/poster-investicije-cas-vidis-cas-vidis-o1917.html

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

koja dosada na burzi….

Ignore: KressoM, delux

sastanci su, analizira se ocjena rejtinga, fondovi vijećaju, kupiti ili ne kupiti, pitanje je sad, dok oni donesu odluku doći će i strani do tada

sastanci su, analizira se ocjena rejtinga, fondovi vijećaju, kupiti ili ne kupiti, pitanje je sad, dok oni donesu odluku doći će i strani do tada

u HR će se svi fondovi i mješoviti i dionički pretvoriti u novčane.
pita li se taj trust mozgova(ako nije ostao doma na klaviru?) što će o tome reći oni koji su ulagali sa namjerom da se njihov novac uloži u dionice?
koiko će manje vrijediti taj cash koji neće biti uloženu dionice za 6mj?
tko će radi toga odgovarati ,snositi posljedice?
jer na cashu je realan negativan prinos + na cashu koji nije bio uložen na dionice u zadnjih godinu dana ugrubo -40%
ili su oni koji ulažu u fondove samo ovce koje trebaju dati novce i dalje ništa ne pitati?
znači prije moodysa apstinencija a poslije moodysa samokontrola suzdržavanje…
bravisimo za “profesionalce”
evolucija u državi hrvatistan,to bi jednog dana mogao biti naslov jednog poučnog štiva.
ne želim više ovu smijuriju,lakrdiju(u prvih sat vremena volumen 2 milkn) pratiti pri ovako prekrasnom danu vani.
doći će i dan za naplatu,svakome po vlastitom izboru.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

koja dosada na burzi….

neće nitko da kupuje, al neće nitko ni da prodaje…

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Da! Promet nikakav. Rekao bih čak i očekivano, mada bi mi draže bilo da nije tako.
Samo fondovi mogu promijeniti trenutnu situaciju. Samo oni imaju dovoljno casha.
Čini se da nam slijedi jedan period (nadam se ne predug) stagnacije na relativno malim prometima. Iz tog obrasca pretpostavljam da mogu iskočiti brodari, naročito ako se nastavi rast BDI-a i eventualno građevinari ako netko od njih konačno objavi da je zaključen kakav značajniji ugovor.

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

koja dosada na burzi….

neće nitko da kupuje, al neće nitko ni da prodaje…
[/quote]

ne brinite kolega stiže sell in may soon enough

slijedi nam precesija

Da, seljani u Maju su se baš usrećili ljetos hehe.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ja mislim da je ova neizvjesnost oko Agrokora dovela do ove stagnacije posljednjih dana

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

………..čekaju se uplate poreza i doprinosa s 15. u mjesecu- kako bi država poslala novac
svojim korisnicima , a oni pokrenuli plaćanja….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

………..čekaju se uplate poreza i doprinosa s 15. u mjesecu- kako bi država poslala novac
svojim korisnicima , a oni pokrenuli plaćanja….

poštovana kolegice, vi pišete veće gluposti, čak i od mene, Marić ide po novu tranšu za uhljebe, pa barem oni nisu nikada oskudijevali s novcem, za njih uvijek mora biti barem do pola jasala

New Report

Close