slaže se kupnja na đuri k/p 11353/14275 jedno je vrijeme bilo ispod 9000 komada na kupnji…
dosad solidnih cca 11 milja prometa crobex 0,06, ajde gospodo idemo tržiti, bitno je da se vrti…[smiley2]
ne da se i koei i tnpl
DDJH je takva sramotna igra velikih da je to nevjerojatno… takvo nešto još ne vidjeh… [smiley5]
Sve je to normalno, naročito ako su se gadni igrači opet uključili. A vjerojatno jesu ili će uskoro, jer su “gladni”.
fazan: ” beholder: ” jedino nam se INDG drži [smiley1][smiley1][smiley1] ” he heh heheheeh ” kad tamo nema drhtavih ručica…samo snažne ručerdine, cijenjenih kolega…[smiley2]
izgleda da su i tu ručice popustile….. – 4,76%, jest na malom prometu… ali ipak.
Sve je to normalno, naročito ako su se gadni igrači opet uključili. A vjerojatno jesu ili će uskoro, jer su “gladni”.
Tako je. Meni se čini da će s time i korekcija završiti. Osobno da sam u cashu ( a nisam), ne znam za što bih se odlučio koliko jeftine ponude…
neka, neka, ima kod nas municije…..
Ne znam tko se uključio i koji su to “gadni igrači” ali vidim da smo još uvijek u minusu.