Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E jel ce zveknuti kao i vani? Ubili se od pada…. Budući da su vani odavno prešišali stari ATH a zse je tek oko koljena u oporavku, pogotovo ako se izbaci INA

Zna li netko koja je dionica najviše rasla od 31.12.2016. do danas?

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

IGH 87%

LIDER

Zagrebačka burza
ULETI, ZRADI, BJEŽI!

Iako je pravo vrijeme za povratak na burzu bilo 2009., još nije kasno da se višak novca uloži u dionice. Ali, oprez – kad čujete da kumice na placu, blagajnice u dućanu ili frizerke u salonu razgovaraju o dionicama i da je to super, vrijeme je za prodaju i napuštanje tržišta. A to bi se moglo dogoditi i za godinu dana..

Tin Bašić

sve ” stručnjak” do ” stručnjaka” , ” prorok” do ” proroka” , sveznalice ” opće prakse” ! Čudi me da nisu postali već milijarderi 🙂 A tek oni sa EIZ-a , e to je već posebna priča i onaj njihov indeks , ajme …Šta sve ne će napraviti da rast Crobexa i sastavnica bar malo zaustave. A što reći o g. Tinu Bašića ? Bolje mi je šutit 🙂

Zna li netko koja je dionica najviše rasla od 31.12.2016. do danas?

IGH 87%

thnk 97,34% sa današnjim danom
sutra je novi dan
:-))

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Crobex narastao 40% u godini dana.
Kako komentirate da recimo Sbitop u isto vrijeme ima male oscilacije
Ili mozda kod nas je nemoguce pokrenuti neki smislen posao pa je burza jedino rjesenje za visak novca

Izvještaji su do kraja 2. Ili 3. Mjeseca? Hvala!

2. mj.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

CROBEX: 2.250,06 (0,71%)

dan je pametniji od noći!

CROBEX: 2.250,06 (0,71%)

20.02.2017.

može anketa?
odgovori može i na privat da ne privatiziramo ovdje?
koliko dana će proći do pada kote 2300?
A)<7
b)7-14
c)14-21
d)>21

3 dana kasnije pola puta je prijeđeno….
HT prokrčuje put ostalima
volumen prije 15h 25 mil kn
smije li se insinuirati da bi to možda mogla biti posljedica preljevanja štednje ili još ne?
🙂
a koliki su na razinama 16xx podcjenjivali evolucijski kapacitet i nagon za preživljavanje štediša.
a štediše da nisu sve to + mudri,pametni zar bi imali ušteđeno?
još 165 mlrd leži na štednji
a da se samo 10-20 mlrd preseli na market
rijeke bi se protvorile u mora ako ne i u oceane

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

danas bumo valjda došli do 40milja

Crobex narastao 40% u godini dana.
Kako komentirate da recimo Sbitop u isto vrijeme ima male oscilacije
Ili mozda kod nas je nemoguce pokrenuti neki smislen posao pa je burza jedino rjesenje za visak novca

Četiti puta više nego sve dionice iz drevilove excel tablice..
Da je stavio u otp indexni zaradio bi bez tablica…knjiga..mudrovanja i filozofiranja

A BALVANA!!! :) :) :)

New Report

Close