Ma sve pada ko kamen, muka mi je od burze.što se promijenilo od pre neki dan?
Hahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhaah
Ma sve pada ko kamen, muka mi je od burze.što se promijenilo od pre neki dan?
http://www.seebiz.eu/javni-dug-u-deset-mjeseci-prosle-godine-smanjen-za-22-milijarde-kuna/ar-150410/
samo zelenilo
disu katastrofičari
[/quote]Lojtra
pa ti bi bar morao znati onu staru narodnu: pa poo lojtrici goor pa po lojtrici dol
Prema Vašem mišljenju koji građevinari imaju najviše potencijala za rast i zašto ako možete ukratko obrazložit?
[/quote]
1.največi dio od 70 mlrd kn iz EU fondova će proči kroz ruke građevinara.
2.turizam trenutno ulaže 5 mlrd kn
3.industrija pokreće investicije koje su godinama bile na čekanju
4.javne investicije
5.stanogradnja,već u 2016 +30%
6.obnova fasada,energ učink.
7.naši se građevinari okreču i stranim tržištima i konstantno povečavaju udio u prihodu sa stranih tržišta
da nam je građevina duplo veća ne može to sve odraditi
biće posla kao nikad a zarade?
vidjećemo,sigurno bitno više nego sada a dali jednako ili više nego u zlatno doba?
za mene nebi bila senzacija.
time will tell
Kao što rekoh, jučer je bio profit taking na većem volumenu, danas imamo malu korekcijicu na manjem volumenu, a sutra po mojem skromnom mišljenju idemo u plusić jer bi danas i sutra mogao doći poneki pozitivan izvještaj od par firmi koji će onda pokrenuti narodne mase. Pozdrav!
Nikkei225 jutros luđački potegao – odlična najava za ono što slijedi i kod nas
pročitao sam jučer članak oko ulaganja u kontinentalni turizam
prvenstveno ulaganja u infrastrukturu i kapacitete u toplicama
proširenje i izgradnja novih hotela
i čini mi se da se radi oko 800 miliona kuna samo u tu vrstu građevinskih radova
znači skoro milja na jednom dijelu RH i samo u jedan sektor
pa neće to doći raditi Albanci i njihove tvrtke, sve će to ili uglavnom raditi hrvatski građevinari
za očekivati je puno, pu8no posla u slijedećem periodu a to znači i konačan izlazak i uzelet građevinara
http://www.tradingeconomics.com/
Ovo je najbolji site ikad. Sve na jednom mjestu. Ima i RH. Sasvim fino kategorizirano.
jučer volumen 12 milkn?
dali su fondovi koordinirano apstinirali ili?
možda smo ih i mi pisanjem ovdje potaknuli na modifikaciju strategije?
ako i jesmo dugo se neće moći suzdržavati jer sve što se preljeva morat će isplivati na površinu.
što se pračka -katapult više špana dalje će dobaciti.
i to je jedan od jačih zakona prirode praktično dokazanih od prošlog ljeta nemalo puta.
prodavači “jašu” i diktiraju tempo kupcima koji i dalje pomalo u šoku i nevjerici nakon 10 g teško prihvačaju nove realnosti, a tko im može zamjeriti?
za pomjenu tog trenda na srednjeročnoj skali nema potpore
živi bili…