analiza: ” Može li mi netko objasniti zašto su toliko rasle Todorićeve uzdanice (JMNC, KNZM, ZVZD, LEDO), a rezultati ništa bolji od prošle godine osim Zvijezde, a i ni to nije nešto super. Npr. Ledo, isti gubitak kao prošle godine rastao skoro 100%. ” Slično će se mnogi pitati u drugoj polovici godine za Belje. Neće im ništa biti jasno. Glede Leda, koliki su uopće prihodi i dobit Leda??? Da li je netko vidio konsolidirano izvješće?
A da malo budeš vrijedan: http://www.crosec.hr/jik
Ledo uvijek u prvom kvartalu iskaže gubitak. No program prodaje smrznute hrane (zahvaljujući velikim investicijama ali i ponovo subjektivnoj okolnosti, ubrzanom načinu života) daje dobre rezultate. Firma kojoj budućnost ide na ruku.
Radije se zapitajte tko je provukao 14,6 milja kn po 9300 i čijji je nalog na kupnji na 9500 sa 350 komada. I tko naravno nije dozvolio da padne u korekciji. Evo jedan hint: počinje sa A
Toliko od mene, rekao sam previše. I nisam jedan od starih forumaša, onaj gore mi je svjedok.
Belje je prava investicija s kojom nemaš straha,možeš mirno spavati jer oni su 100% okrenuli novi pravac i pravih vijesti će tek biti što će uzrokovati rast potražnje a to onda uvijek ima za posljedicu….[smiley1]
…pad na 299,00 !!!!!!!!!!!!!!!!
Da li je netko vidio konsolidirano izvješće? ”
A da malo budeš vrijedan: http://www.crosec.hr/jik Ledo uvijek u prvom kvartalu iskaže gubitak.
Nisam pitao bez veze. Zanimaju me konsolidirani prihodi i dobit.
Konsolidacija izvješća
Izvješće je konsolidirano: Ne
kakav amaterski pokušaj rušenja cijene JDPL, mora da se nešto kuha u pozadini. Prvo prodano 173 kom po bidu do granice od 430 kn i onda stavljen nalog na kupnju 150 kom na 440 kn na bidu i za prodaju 13 kom na 460 kn na asku!
HDEL je za poludit.
Odnos kupnje i prodaje je 6x veći na kupnji a transakcije ipak prolaze po bidu [smiley5]
Imate 1Q za Jamnicu, Konzum, Ledo, Zvijezdu i PIK Vinkovce na ZSE.
Ne znam koja me od nabrojanih 5 manje zanima
Znam ja! PIVK[smiley1]
Inace, lijep potez na AGMM..
[/quote]
Isti efekt se dobije i s ricinusovim uljem, ali ga se ne mora popiti desetine litara.