Crobex u ovoj godini cca 2,7%… neloše, rekao bih..
Čeka on korekciju par godina. U međuvremenu nema normalne dionice koja nije skočila stotinjak posto.
belupo
Ništa ne kupujem, kupio sam već.
Ništa ne prodajem, prodao sam što sam mislio.
Gledam i uživam, takav jer trenutak, koji ti nikako da skužiš.
I tu i tamo postam nešto da objasnim zašto i ja i svijet i mi svi skupa mislimo tako kako mislimo.
Naivci su oni koji čekaju 10% korekcije da uđu.
To je sve.
mene to tvoje laprdanje uopće ne tangira, samo nastavi, glas istine kontra drukera nećeš zaustaviti!
[/quote]
E sad , pitanje je , tko je glas istine , a tko druker ? Odgovor mislim svi znamo .
belupo
Ovo je pocetak uspona Crobex-a na preko 5000 bodova. A ti laj na mesecinu i propustaj vlakove. Hrvatski GDP ce kroz 2-3 godine dosegnuti onaj iz 2008. Sto znaci isti takav Crobi. Mozda i vise. Ne razumijem te uopce, sto ti je?
on je zadnji na redu. tek u finalu.
[/quote]
“au contre”
kolege pročitajte zadnje komentare na temi građevinski sektor i uvidjet ćete razmjere svoje trenutne neupućenosti da ne napišem neke teže kvalifikacije 🙂
1.crobex konstrukt je drvo od kojeg se ne vidi šuma(4 od 6 građevinara nisu unutra duže vrijeme)
2.građevinski sektor u 2016 pobijedio crobex sa skoro punim krugom zakašnjenja.
prinos>35,5%
3.trend dodatno pojačan i u 2017 = trenutni prinos na građevinskom sektoru je >6,3%
u isto vrijeme crobex +3,1%
4. u današnjem danu građevinski sektor je +1,69% a crobex contrukt -0,32%
i danas je crobex izgubio od ovog sektora.
odavno je bilo najbolje zanemariti postojanje cobex construkta,do sljedeće revizije to će i dalje biti drvo od kojeg se ne vidi šuma.
bilo bi mudro ponovo zagrebati ispod površine i uzeti u razmatranje djelomičnu participaciju jer potvrda o vlaku koji je krenuo sa perona nije baš više tako friška.
počelo se na ovom sektoru “šamarati” sa poslovima u mlrd eur pa…
tsunami poslova je navodno na putu,živi bili… tko će ga dočekati,preživjeti,naplatiti…
@migra
slobodno vi napišite i tu težu kvalifikaciju, jer mi to zaslužujemo, obzirom na ulaganje u građevince, ali kada krenu, molim da ju povučete
ovo na RIVP je pogled u budućnost. osobno mislim da ima boljih prilika ali tamo više nitko ništa ne pita, svima je bitno da je firma dobra i da je to branša koja je IN… tako će u budućnosti biti na svim dionicama jer ima ih na tone koje imaju još bolje fundamente od RIVP ali za sada stoje.
još samo da dobijemo potvrdu od kolege belupa, dajte ljudi pomalo, mora nekada i korekcija
belupo
Ovo je pocetak uspona Crobex-a na preko 5000 bodova. A ti laj na mesecinu i propustaj vlakove. Hrvatski GDP ce kroz 2-3 godine dosegnuti onaj iz 2008. Sto znaci isti takav Crobi. Mozda i vise. Ne razumijem te uopce, sto ti je?
samo ti navlači naivce drukeru ne bi li im uvalio dionice koje imaš u portfelju…jasno je i tebi što će biti kad vani krene jače crvenilo…a hoće!
belupo
Ništa ne kupujem, kupio sam već.
Ništa ne prodajem, prodao sam što sam mislio.
Gledam i uživam, takav jer trenutak, koji ti nikako da skužiš.
I tu i tamo postam nešto da objasnim zašto i ja i svijet i mi svi skupa mislimo tako kako mislimo.
Naivci su oni koji čekaju 10% korekcije da uđu.
To je sve.
mene to tvoje laprdanje uopće ne tangira, samo nastavi, glas istine kontra drukera nećeš zaustaviti!
[/quote]
E sad , pitanje je , tko je glas istine , a tko druker ? Odgovor mislim svi znamo .
[/quote]
navlačite ljude da kupuju skupe dionice nakon što ste se natrpali dionicama po nižim cijenama! zaista nije teško zaključiti tko je drukerčina