Pernar je jedan od špekulanata koji je pogubio lovu. Kada se prvi put kandidirao za predsjednika, kad se tek saznalo za njega rekao je da trguje na burzi i kako raspolaže portfeljem oko 100.000 kn (ako sam dobro upamtio) koje su mu naravno dali roditelji.
prvo zasjedanje sabora PERNAR će iznjeti saznanja o trgovanju a ZSE
o fondovima i njihovom načinu trgovanju o hanfi i njihovom djelovanju i utjecaju na regularnost trgovanja
o imenima i prezimenima u fondovima i izvan njih tko je postao enormno bogat i tko je sve prodavao dionice iz dudia i kome
biće jako zanimljivo sa puno materijala o raznim konbinacijama ko kome i zašto
biče i o pojedinim portalima rječi i njihovoj povezanosti sa skim i zašto i kako
biće zanimkjivo
takvo izlaganje je odavno trebala imati SOA, ali nema im tko narediti, 46-a najmoćnija žena svijeta je kod kuće jednostavno nemoćna
Danas u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije ministar Marić opet bezveze trkelja nesto o privatizaciji, bla bla bla.. Uglavnom ništa nije rekao osim da u prvom kvartalu 2017 kreće kao snimanje i utvrđivanje vrijednosti, a u drugom kvartalu realizacija.. Prve su na meti navodno firme koje su Orešković & Co. skinuli sa spiska strateških tvrtki, osim PTKM kojoj će tražit strateškog partnera..
kad je to zasjedanje tojest obraćanje g. Pernara urbi et orbi?
od 15.01. idu redovna zasjedanja.
o imenima i prezimenima u fondovima i izvan njih tko je postao enormno bogat i tko je sve prodavao dionice iz dudia i kome
pod imenom audio ..se prosulo na tk milioni dionica isto tako i ostale agencije,dokapi financirani pod sumnjivim okolnostima..doslo je vrijeme istine
taman sam htio ovu godinu proglasiti gotovom na zse ali ova neobična dešavanja na ht govore kao da će biti još nekog finog štelanja do kraja iste.
Nešto je živo danas, koliko vidim, barem moje, se skidaju s aska u indikativnim količinama.
Nešto je živo danas, koliko vidim, barem moje, se skidaju s aska u indikativnim količinama.
Svaka čast, toliko je danas optimistično da sve je moje u crvenom.
Pravi tulum počinje kad:
– prođe Nova Godina i krenu analize potrošenih 0.5 do 1 mlrd. kn više za praznike nego prošle godine,
– DZS objavi rast od 3.0% ili više na godišnjoj razini,
– S&P konačno podigne kreditni rejting temeljem ovog drugog.
Ovo zadnje će dignuti Crobi za barem 100 bodovaq u jednom ili dva dana, ne znam na kojoj razini će to biti.
Bit će plača…
taman sam htio ovu godinu proglasiti gotovom na zse ali ova neobična dešavanja na ht govore kao da će biti još nekog finog štelanja do kraja iste.
Samo da ne bude preko štele…