Baš me zanima koliko je danas transakcija prošlo preko Interfinanca ?????
Zna li netko ????????????????????????????????
Ne bojte se !!!!!!!!!!!!!!!!!!![smiley1]
pozdrav plavome licu… uživat ćeš sigurno… ali samo par dana, jer ovisnost je hebena stvar…. pogledaj si vip broadbend usluge….. za 91 kunu možeš surfati i pratit burzu kolko te volja…
[smiley2]
Odoh i ja na godišnji…10tak dana. Evo “naši” spašavaju HR-burzu…INGRA preko 9 miliona, a i “Plastiša” je solidan…
Pozdrav svima…[smiley2]
Baš me zanima koliko je danas transakcija prošlo preko Interfinanca ????? Zna li netko ???????????????????????????????? Ne bojte se !!!!!!!!!!!!!!!!!!![smiley1]
sta je bilo s interfinanceom, nisam pratio, cuo sam samo da je privremeno obustavljena trgovina preko njih? Sto se dogodilo?
iskrcavanje na KOEI po drugi put danas… sada je prošlo cca 740 komada i to od razine cijene 1171 do 1150… samo se čeka da se skupe nalozi…. možda onome ko ima cash i nije zgorega da se postavi na kupnju, možda bude još jedno iskrcavanje danas.
a i grcicka se ovaj nalog na adpl pri 265 gdje je od tisućice ostalo još točno 401 komad…
iskrcavanje na KOEI po drugi put danas… sada je prošlo cca 740 komada i to od razine cijene 1171 do 1150… samo se čeka da se skupe nalozi…. možda onome ko ima cash i nije zgorega da se postavi na kupnju, možda bude još jedno iskrcavanje danas.
Nemaju puno vremena, a ni živaca.
Ja sam na kupnji
Sonniboy: ” iskrcavanje na KOEI po drugi put danas… sada je prošlo cca 740 komada i to od razine cijene 1171 do 1150… samo se čeka da se skupe nalozi…. možda onome ko ima cash i nije zgorega da se postavi na kupnju, možda bude još jedno iskrcavanje danas. ” Mislim da se Hypo iskrcava kao i na većini dionica. Nemaju puno vremena, a ni živaca. Ja sam na kupnji
zašto misliš da je Hypo??
[smiley7][smiley7][smiley7]
pozdrav plavome licu… uživat ćeš sigurno… ali samo par dana, jer ovisnost je hebena stvar…. pogledaj si vip broadbend usluge….. za 91 kunu možeš surfati i pratit burzu kolko te volja… [smiley2]