vidjet ćemo koliko će potrajati, kao da se balončina počinje ispuhavati???
[/quote]
potpisujem… kada fondovi svoje obave vraćamo se na 1500
[/quote]
Znači , fondovi će obavit svoje (kupnju) i onda se vraćamo na 1500 , ma bravo majstore , koja logika !?
vidjet ćemo koliko će potrajati, kao da se balončina počinje ispuhavati???
[/quote]
***potvrđujem to kolega, alal ti vera… jutros sam se na kafu sreo sa jednim starim prijateljem koji je od izvora bliskih Vladi(u ćevabđinici gde čisti i mete) čuo da Grobex ide na 1200… o tome pre nije smelo da se priča, al sad smo u demokratiji
srašno… dokle će HANFA dozvoljavati trgovanje "sam sa sobom"…na sceni očigledno preljevanje sa računa na račun… ovo je postalo trend…
Dokle ces ti svijetu obznanjivati svoje nebulozne teorije o trgovini. Pise ti na nalozima ciji su ili radis u SKDD-u? Ili si samo ufilmao se?
pa ljudi moji neke dionice su odradile rast i do 40% a koliko se sjećam izvještaja za prošli kvartal bolje firme su imale veću dobit 4-6%nego lani npr.ADPL,PODR a mnoge nisu ni povećale dobit.znači da smo odradili rast za par godina unaprijed
A smatras da su sve dionice bile fer vrednovane prije pa da rastu i padaju ovisno samo o rezultatima?
Evo nam i ovdje poznati hrvatski jal, prodao sam, molim Boga da ne raste da drugi ne zarade više.
Ako netko nije shvatio još, nalazimo se u bull marketu nakon višegodišnje depresije burze još tamo od 2008. godine.
lp
Cijenjeni kolega plavi, pozdravljam napisanao i nadovezujem se…
Kada crobeks bude na 2500 bodova, vjerojatno će neki od njih prepoznati da smo u bull marketu …. a kad marketing krene htv i.e. Kardun… nadam se da ćemo nazočiti krdu… a znamo da se u tim situacijama skuplja kajmak…. 🙂
U svakom slučaju radujem se kupnji dionica Hepa
Kolega Ing tehnički gledano i dalje smo u Bear marketu dok se ne probije 2300-2400. Po meni tek oko novw godine osim ako ne krene nastavak krize a i to ne treba isključiti.
Kolega Ing tehnički gledano i dalje smo u Bear marketu dok se ne probije 2300-2400. Po meni tek oko novw godine osim ako ne krene nastavak krize a i to ne treba isključiti.
na temelju čega to zaključuješ? graf ili grah?
Evo nam i ovdje poznati hrvatski jal, prodao sam, molim Boga da ne raste da drugi ne zarade više.
Ako netko nije shvatio još, nalazimo se u bull marketu nakon višegodišnje depresije burze još tamo od 2008. godine.
lp
Cijenjeni kolega plavi, pozdravljam napisanao i nadovezujem se…
Kada crobeks bude na 2500 bodova, vjerojatno će neki od njih prepoznati da smo u bull marketu …. a kad marketing krene htv i.e. Kardun… nadam se da ćemo nazočiti krdu… a znamo da se u tim situacijama skuplja kajmak…. 🙂
[/quote]
Cijenjeni kolega ING, vaše su procijene najčešće pun pogodak, tako da cijenim Vaš stav.
Možemo se prisjetiti ovih postova za kojih pola godine otprilike, pa da vidimo gdje smo.
lp
Već dva dana testiramo razinu od 2000 bodova i izgleda da to nije baš sasvim lagani zadatak.
Tako da je moguć pad. Očekujem stabilizaciju na nekih 1950 i ponovni pokušaj probijanja 2000 bodova s time da bi tada pokušaj mogao i uspjeti.
🙂
Već dva dana testiramo razinu od 2000 bodova i izgleda da to nije baš sasvim lagani zadatak.
Tako da je moguć pad. Očekujem stabilizaciju na nekih 1950 i ponovni pokušaj probijanja 2000 bodova s time da bi tada pokušaj mogao i uspjeti.
🙂
u prijevodu – jučer i danas si prodavao pa je za sad navlačenje gotovo,hehe