pametnom dosta priče
DLKV će eksplodirat…..
hoće samo kad? kad se to desi ni na 20kn nije kasno dokupiti. građevinci su zadnji u nizu rasta ali će to onda biti bar 300%
Upravo smo na središnjem Dnevniku mogli vidjeti prilog o rastu na ZSE.
Na nevjerovatno intuitivno pitanje voditeljice Dnevnika: “Može li se zaraditi na našem tržištu kapitala”, obratio nam se Željko Kardum.
Kažem ja vama, počeo je novi burzovni krug!
Pa vi sad vidite koju klasu imovine držite u svome vlasništvu.
Jeste prodali šta ??? Ili i dalje tražite strategiju…???
draga naša kolegice,
da li ti išta kupila?
Prije par mjeseci pisao sam Hrt-u i iznio im prijedlog da u središnjem dnevniku odvoje pet do deset minuta ( ionako muku muče kako ga popuniti) za prilog , recimo imena ” ekonomija i tržište kapitala” ili ” tržište kapitala danas ” , gdje bi dali dnevni pregled sa zse i neke korporativne vijesti . Nisu ništa odgovorili ali opet se nadam da je to netko pročitao 🙂 Ako se nekome od forumaša da , može im uputiti isto upit sa sličnim prijedlozima , što više to bolje !😉
Upravo smo na središnjem Dnevniku mogli vidjeti prilog o rastu na ZSE.
Na nevjerovatno intuitivno pitanje voditeljice Dnevnika: "Može li se zaraditi na našem tržištu kapitala", obratio nam se Željko Kardum.
Kažem ja vama, počeo je novi burzovni krug!
Pa vi sad vidite koju klasu imovine držite u svome vlasništvu.
Slažem se, motori su se upalili i pitanje dinamike….
Ali perjanice su samo u ovoj godini odradile od 20 _ 50 %, RIVIJERA, ADRS, PODR, INA, ADPL, MEDIKA, LEDO, ZAVZD..zaba
A da ne spominjem meni najdraže dionice, DDJH, PROFICIO, PEVEC, VDKET………
Mnogi su se opekli novci će dolaziti tek kao višak u kasi…ako ga ima
+0,68% kilavo da kilavije ne može. Vani većina oko 1-2% plusa. Nema nas Europa.
Prije par mjeseci pisao sam Hrt-u i iznio im prijedlog da u središnjem dnevniku odvoje pet do deset minuta ( ionako muku muče kako ga popuniti) za prilog , recimo imena " ekonomija i tržište kapitala" ili " tržište kapitala danas " , gdje bi dali dnevni pregled sa zse i neke korporativne vijesti . Nisu ništa odgovorili ali opet se nadam da je to netko pročitao 🙂 Ako se nekome od forumaša da , može im uputiti isto upit sa sličnim prijedlozima , što više to bolje !😉
i tko će imati obraza stati pred kameru? pa da ga ljudi na ulici prepoznaju i cijene za ono što jest? tko će biti hrvatski Cramer? tko će preuzeti baklju od Birtića? tko će biti burzovni Maček?
predlažem osnivanje dobrovoljne investicijske brigade sastavljene od elitnih pripadnika ovog forumai njihovih nadređenih za vršenje dnevnih desantnih akcija (gostovanja) u dnevniku.. traže se dobrovoljci. ne pitajte što burza može učiniti za vas, već što vi možete učiniti za burzu! vrijeme je da se investicijski rad počne cijeniti i domaći investicijski geniji izađu na veliku pozornicu! dosta je skrivanja! sloboda investitoru!!! nek nam žive ulaganja! smrt nelikvidnosti!
20kn nije kasno dokupiti. građevinci su zadnji u nizu rasta ali će to onda biti bar 300%