Ma dajte vise s tim pumpanjem po direktivi?! Ma kakvo pumpanje zbog izbora?
Inozemni dug u godinu dana pao za više od 5 milijardi eura
http://www.index.hr/vijesti/clanak/inozemni-dug-u-godinu-dana-pao-za-vise-od-5-milijardi-eura/919104.aspx
i što s time uz ovakve vijesti :
Hrvatsku pretekla i Rumunjska, za zadnje mjesto borimo se s Bugarima
Hrvatsku pretekla i Rumunjska, za zadnje mjesto borimo se s Bugarima
http://www.index.hr/vijesti/clanak/inozemni-dug-u-godinu-dana-pao-za-vise-od-5-milijardi-eura/919104.aspx
Kolega prenese vijest o drastičnom smanjenju duga a vi mu klikate minus, smetaju vam pozitivne vijesti?
Kolega prenese vijest o drastičnom smanjenju duga a vi mu klikate minus, smetaju vam pozitivne vijesti?
a nisu ti zasmetali minusi koje su dali meni jer sam prenio vijest/članak iz PD-a vezano uz naš BDP, a koja je loša po nas? ili po tebi treba davati minuse samo onima koji prenesu negativnu vijest, a pluseve tući svima koji prenose samo pozitivne vijesti? nije li to licemjerno od tebe??
pogledajte malo oko sebe, vidite što se dešava vani
A šta se to posebno dešava vani ? Majstore smanji doživljaj.
Konačno ćemo imati vladu. BDP raste, ekonomski pokazatelji su uglavnom pozitivni i ja vjerujem da je to dovoljno da se konačno, nakon 8-9 godina žabokrečine potakne značajniji rast Crobexa …A ovi novajlije koji su na burzi unatrag par godina ni ne mogu vjerovat da dionice mogu i rasti…..jer nisu doživjeli razdoblje od 2005-2007. godina.
A rast na ovako neefikasnoj i plitkoj burzi može biti izrazito strelovit…
A šta se to posebno dešava vani ?
[/quote]
Vani ljudi umiru! Ozbiljno! Svakodnevno! Katastrofa!
[/quote]
Ja sad bio vani, i svi su živi… !?
A šta se to posebno dešava vani ?
[/quote]
Vani ljudi umiru! Ozbiljno! Svakodnevno! Katastrofa!
[/quote]
Ja sad bio vani, i svi su živi… !?
[/quote]
Nisu bas svi od onih koji su bili u trenutku kad sam ja napisao svoju poruku! 😀