a bit će još i gore pogotovo ako se nastavi rast stranih ulaganja http://www.jutarnji.hr/biznis/financije-i-trzista/dobar-trend-rast-stranih-ulaganja-u-prva-tri-mjeseca-ove-godine-a-vode-austrijanci/4527473/, prodaja automobila, potrošnje, BDP-a i industrijske proizvodnje, a tek kad od turizma zaradimo 9 milijardi ovo će ravno na 1000 bodova.
vani je totalna otkidačina. kod nas krepala kuja na zse. ali smo se odma uključili u pokemon go. bar u budalaštinama pratimo svijet.
Eno na HIMR pravi pokemon go, 70 kn zarade, nitko neće ali tumarati ulicama i trošiti zrak skupljajući virtualnu sidu, to uvijek.
vani je totalna otkidačina. kod nas krepala kuja na zse. ali smo se odma uključili u pokemon go. bar u budalaštinama pratimo svijet.
kolega, to ti je pozitivan efekt brexita. ameri rušeći rekorde očekuju veću prodaju sa britima, a europa slavi što se riješila zanovijetala.
Da? A mi nikad ne slavimo? Osim kad igra Rvacka. Kruha i igara.
držim i da imamo pokemon go na ADRS-P
već sedam-osam trgovinskih dana rastem(o), tehnička mi izgleda dobro, prodaje baš i nema, a na BIDu se guraju pomalo…
Al ajde nije loš dan ispao unatoč slabom prometu.
Da? A mi nikad ne slavimo? Osim kad igra Rvacka. Kruha i igara.
slavimo mi, slavimo, i to puno prečesto! u tome i jest naš problem!
nakon 3 sata trgovanja jedva se uspjelo skupiti 1 milju kuna prometa…više napravi svaki superkonzum nego cijela ZSE, koja tragikomedija….
ajde neka netko izvuče iz čarapice još 8 tisuća kuna pa da ukupni promet na ZSE dosegne 1,5 milijuna :-PPPPP
Čini se da imamo konsenzus da se digne tržište kapitala na neku višu razinu…
Brodari su krenuli. Nakon njih na red dolaze građevinari…
Samo gledajte…