A nebi li bilo bolje da se lijepo teritorijalno podijelimo prema preferencama? Ili recimo decentralizacija, pa nek svatko živi od svog rada? Ili referendum po županijama,pa će plavi u plave a crveni u crvene i svi zadovoljni……. puno bolje nego to šta ti predlažeš.
250 000/h ne zaslužuje nikakav komentar, na dolcu je već prošlo sigurno preko 2 mil.
Mikser s tobom bi se složio,onda bi u najrazvijenijim županijama bio sdp na vlasti(Međimurje ,Istra)a ovi najlošiji bi za kaznu dobili hdz,to je i najpoštenije
Mikser s tobom bi se složio,onda bi u najrazvijenijim županijama bio sdp na vlasti(Međimurje ,Istra)a ovi najlošiji bi za kaznu dobili hdz,to je i najpoštenije
SDP ne bi bio na vlasti u Istri, kao što nije niti sada!!!!!!!
toliko kvalitetnih političara posvuda, i u jednoj i u drugoj velikoj stranci.
A ova siromašna Grad Zagreb bi za kaznu dobila Hdz i Bandića
[/quote]
Bio sam malo ironican u tom dijelu… 🙂
Ali ironiju na stranu, naravno da ima sposobnih politicara, ali bojim se da se oni u Hrvatskoj mjere u promilima… 🙁 Velika vecina je zatrovana osobnim ili stranackim interesima…
Hvala Karamarko, hvala i hdz i sdp. Što god da Most konstruktivno predloži dobro su stopirali.
Na kraju će se netko od njih zadužiti po 7 posto pa će Orešković ispasti diletant jer se nije htio po 5.
evo, upravo potvrđuje ono o čemu sam gore govorio: pa nisam ja smislio deficit, i prvi puta nakon 1998. mogli bismo, ni krivi ni dužni, ući u plus
opet zaslugom političara 🙂
ovaj put se ne mogu dogovoriti:
ja sada dodatno razmišljam ili pojačati portfelj ili ući u potpuno novu dionicu….2 su mi zapele za oko, al s obzirom na portfelj i količinu likvidnosti koja mi se oslobodila, nemam pojma što napraviti:(, nikada nisam bio ovako neodlučan, možda je najbolje da onda ništa ne diram, neznam ni sam, a ne volim cash, baš ga jako ne volim