Kakvo otvaranje burze, jedna transakcija na PODR i jedna na ADPL…
Promet dionicama na Zagrebačkoj burzi u prvom tromjesečju 2016. g. manji je 30,8% nego u
prvom tromjesečju prošle godine.
1Q2015 591.561.108
1Q2016 409.523.887
Broj transakcija dionicama na Zagrebačkoj burzi u prvom tromjesečju 2016. g. manji je čak 51,9% nego u prvom tromjesečju prošle godine.
1Q2015 57.655
1Q2016 27.726
Moram priznati da nisam očekivao baš takav pad prometa zbog poreza. Navodno iz ministarstva financija očekuju 50 milijuna kuna godišnje, da i skupe toliko stvarno je smiješno zbog takve cifre zakopavat burzu umjesto ju iskoristiti za razvoj cijelog gospodarstva.
Danas – strava i uzas od trgovanja…..
a izgleda da će danas biti još gore…
Nije ni čudo….
Imamo na čelu ljude koji su upravo dokazali koliko su sposobni voditi ovu burzu…..
Otjerase PVCM u posebni rezim nakon sto je prosli tjedan ima cca 3 500 000 prometa…..
Stvarno zorno prikazuje koliko je njima stalo da obični ulagači sto više trguju u ovoj prciji….
Strava i uzas je mala riječ za ono što nam oni na ovakav način zele poručiti…
Sve se radi da se ugasi i ovo malo trgovine na zse, a vidim da je na dobrom putu….
Pored ove nestabilne vlade, svakodnevnim ustašama i partizanima mislim da moramo svi korigirati svoja očekivanja, na žalsot!
Šteta….
A vidim da je i Kolindi do zlogrdilo…..
Nema od burze vise nista. Par hotela ce se prodati, a ostalo ce nasi rascerupati. Jedina sansa da se trziste malo pokrene je privatizacija hepa.
Sa ovakom politikom je bolje ulagati u privatni biznis, nego lesinariti na zse.
ništa od ove burze, prometi su mizerija, goovo nitko više ne trguje da ne bi morao platiti porez pa ovi na ZSE muljaju s podacima-opet su ubacili trgovanje državnom obveznicom (3,14 mi.kuna!) u redovan dionički promet kako bi odglumili da ima nekakvog trgovanja!
kukate i cvilite vec 6-7 god ovdje,,kako vam nije dosadilo
a kako tebi nije dosadilo čitati i komentirati cviljenje i kukanje s bar desetak postova do sada?
To su mi uvjerljivo najjači komentari, promet i manipulacija Crobexom. Evo danas smo saznali da je netko prodao obveznicu za 3 mil samo da nas zavara da je promet veći:)
To su mi uvjerljivo najjači komentari, promet i manipulacija Crobexom. Evo danas smo saznali da je netko prodao obveznicu za 3 mil samo da nas zavara da je promet veći:)