Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ali je i rekao da će se moći predati kao zasebna porezna prijava , tj. bez ulaženja u porezne razrede , i još je rekao kako je vrlo optimističan u pogledu ZSE do kraja godine . Nisam odavno vidio da je neko optimističan iz ove i sličnih branši .

Više ste dojadili i Bogu i vragu s tim porezom. Ne postoje porezni razredi za plaćanje poreza na dobit od dionica. Dajte si malo vremena da vam to sjedne, ali ne način da svaku misao koja vam prođe kroz glavu tu utipkavate na forumu i spamate temu mjesec dana

Keep calm and trade on.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Meni tako nisu rekli na poreznoj. A sto vi mislite zasto nema prometa. Istina, 3 min nisam gledao, nije valjda bas onda pricao o poreznim razredima!!!

Više ste dojadili i Bogu i vragu s tim porezom. Ne postoje porezni razredi za plaćanje poreza na dobit od dionica. Dajte si malo vremena da vam to sjedne, ali ne način da svaku misao koja vam prođe kroz glavu tu utipkavate na forumu i spamate temu mjesec dana

Bravo joda. Nadam se da su shvatili.

Nismo shvatili jer nigdje ne pise crno na bijelo. Zasto nam brokeri to ne napisu u poruci? to nisu ciste igre.
Cekaju valjda dok se njihovi igraci ukrcaju , onda ce dati obavijest.

Nismo shvatili jer nigdje ne pise crno na bijelo. Zasto nam brokeri to ne napisu u poruci? to nisu ciste igre.
Cekaju valjda dok se njihovi igraci ukrcaju , onda ce dati obavijest.

Pa ja sam svoje pitao , i ljudi mi rekli , no problem .

Ali cak i tih 12% + prirez je jako puno…i drago mi je da je promet nizak

Zm1
Kod kojih si brokera? Mene su pbz brokeri uputili na poreznu sve sto se tice poreza. A tamo mi dali knjigu nek se sam ucim.

@Lojtra
Hita

TURIZAM u Hrvatskoj ima sve bolje rezultate i izvan sezone pa je u veljači broj dolazaka turista porastao za 18,4 posto, a noćenja za 16,1 posto u odnosu na isto razdoblje 2015., pokazuju danas objavljeni podaci državnog zavoda za statistiku.

Turisti su ostvarili 428.225 noćenja. Od toga su 40,2 posto ostvarili domaći, a 59,8 posto strani turisti.

U veljači 2016. noćenja domaćih turista više je za 5,7 posto, a noćenja stranih turista za 24,3 posto u odnosu na veljaču 2015.

U strukturi noćenja stranih turista najviše noćenja ostvarili su turisti iz Slovenije (20,5 posto), Austrije (10,0 posto), Italije (9,7 posto), Njemačke (8,6 posto), Bosne i Hercegovine (6,4 posto) te Republike Koreje (5,5 posto), što je ukupno 60,7 posto. Turisti iz ostalih zemalja ostvarili su 39,3 posto noćenja.

U razdoblju od siječnja do veljače 2016. u odnosu na isto razdoblje prethodne godine u komercijalnim smještajnim objektima ostvareno je 14,0 posto više dolazaka i 12,8 posto više noćenja turista.

HTV 4

Dugo nisam vidio ovaj dvojac
Kardum ugostio Brkića hypo INVEST (bivši vlasnik ABACUS BROKERA)

Jedna od tema porez na kapitalnu dobit, složili su se da je besmislen, da je dotukao i ovo malo trgovine umjesto da se potiče TK…
Razgovaraju s poreznicima, financijašima…..al dosta kompleksno pitanje.
Nekako sam dojma da taj porez neće živjeti vječno, to je moj subjektivni dojam..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close