Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad bi postojalo bar 2-3 dionice u koje bi sad mogao uloziti neke novce (u skladu s mogućnostima), isključiti comp i upaliti opet nakon godinu dana i ugodno se iznenaditi.

Ja bih potpisao čak za samo 5% – da ne govorim o više – zagarantiranog prinosa.

Naravno, pod uvjetom da ono što si kupio nakon godinu dana imas kome i prodati – ukoliko zelis.

Na zalost, vremena su takva da mi se čini da to nije realna mogucnost – barem ne u ovakvoj drzavi gdje skoro svaka treća firma sutra-prekosutra moze otici u stecaj (da ne govorim o samom bankrotu drzave).

Mislim da je ekipa odustala od dionica, ima nas tu 6-7 koji pisemo i to je to, u cijeloj drzavi 6-7 ljudi aktivno pise na jedinom forumu o dionicama, ociti poraz kapitalizma

Mora se nešto otključati nešto da bi krenulo ostalo.
Evo samo neka krene LRH,HIMR I HMST već će se pojaviti zavidna likvidnost.
ili novi ulagači ili stari s trenutno blokiranim sredstvima.

Ali kako vidim nikome se ne žuri a ak mogu drugi čekati mogu i ja

Rekao bih da je socijalizam u ovoj drzavi porazio kapitalizam. Ali ne rezultatima. Vec ga je ugusio.
Najbolje je sto ce region kupovat nase dionice bez poreza, a mi cemo placati.

po današnjem prometu kao i po temperaturama ovih dana moglo bi se reći da je lipanj došao ranije .
izgleda da je i ona uzrečica o prodaji u maju i odmoru od burze tokom ljeta nastupila nešto ranije.

Mislim da je ekipa odustala od dionica, ima nas tu 6-7 koji pisemo i to je to, u cijeloj drzavi 6-7 ljudi aktivno pise na jedinom forumu o dionicama, ociti poraz kapitalizma

to je počelo još u zadnjem kvartalu lani kad se vidjelo da starta novi porez, ljudi su kupili što misle držati i to je to. sad više gotovo nitko ne kupuje dionice na ZSE, osim fondovi koji do besvjesti vrte par svojih dionica i pokoji šibicar koji pokušava nešto ušićariti na razlici cijene od par lipa na raznim “penny stock”….ja sam se također uklopio u ovo sivilo, ni ne sjećam kad sam kupio zadnju dionicu na ZSE, mislim da je bilo lani…a sad još ide ljeto – period kad i tako jako opada trgovanje, mada ne znam kud će manje od ovoga :-(((

Ignore: KressoM, delux

1) 2.1.2015 => 2.207.225,04
2) 11.3.2016 => 2.406.170,04
3) 21.11.2014 => 2.686.184,29
4) 28.12.2011 => 3.005.609,75
5) 28.6.2012 => 3.071.783,64

.
.
14) 6.4.2016 => 3.828.211,59

Povijesni podaci trgovanja

Danas srusen rekord !!
Redovni promet dionica 2.089.046,51 kn
Evo vam na porez vas, necete ni lipe dobiti od njega

1) 2.1.2015 => 2.207.225,04
2) 11.3.2016 => 2.406.170,04
3) 8.4.2016 => 2.489.114,70

Povijesni podaci trgovanja

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

još kad vidiš da su prijašnji rekordi bili oko nekih praznika tek se onda vide pravi razmjeri ove katastrofe. kad predaš banke u strane ruke o suverenitetu možeš samo sanjati.

who dares, wins

Stanje na burzi odrazava stanje u drzavi. Veliki su otpori bilo kakvim promjenama od socijalizma i komunizma i sasvim je logicno da niko lovu nece ulagati kod nas. A mi svoje nemamo….

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

..kolega kvart99 ako ti je dosta 5% kupi HT…

opet su prikazali skoro 14 mil.kuna obveznica kao redovan promet ne bi li ispalo da se ZSE pokrenula…ukinite porez na kapitalnu dobit pa će promet rasti bez ovakvih muljanja!!!!!!

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close