Bit ce puno pocetnika a oni vole tzv. Jeftine dionice a i stvarno mislim da ispod 2,50 nejde.
aaa i jesi našao dionicu. građevinari općenito još je rano za njih.
Bit ce puno pocetnika a oni vole tzv. Jeftine dionice a i stvarno mislim da ispod 2,50 nejde.
Kolega, ovo je odlična ulagačka taktika za bankrotirati.
Nije vazno sto ja mislim o nekoj dionici nego sto vecina misli. Kapiras? Cim prije to shvatis to bolje za tebe. Vazi i za ostale.
Kolega, ovo je odlična ulagačka taktika za bankrotirati.
[/quote]
Nije, to je Kostolany taktika 🙂
Mogao bi Lojtra biti u pravu, jer neki dan mi jedan strojobravar kaže da je uzeo pbz investor i da kreće ponovno.
I tu nije kraj,jer kaže da je i njegov brat ratni penzioner isto razmišlja o dionicama.
A to su prvi vjesnici proljeća.
Čudno trgovanje zadnjih tjedan dana… slabe prilike i sve nešto po bidu..
Čudno trgovanje zadnjih tjedan dana… slabe prilike i sve nešto po bidu..
Poslije izjave Gažićke da treba male dioničare maknuti s burze…. doslovno, ne treba čuditi ovo apatično stanje trgovanja…
Rekao bi da se događa istiskivanje malih dioničara gototvo na svim izdanjima zse……
Vidim da su SUNH, HIMAR solidno krenuli u vjerojatno najuspješnuju turističku sezonu u rvata…..
@ing
tko je rekao da treba male maknut sa burze ? imas neki link ?
Poslije izjave Gažićke da treba male dioničare maknuti s burze…. doslovno, ne treba čuditi ovo apatično stanje trgovanja…
Rekao bi da se događa istiskivanje malih dioničara gototvo na svim izdanjima zse……
Vidim da su SUNH, HIMAR solidno krenuli u vjerojatno najuspješnuju turističku sezonu u rvata…..
[/quote]
Koje su ovo gluposti ? Pa gđa. Gažić to uopće nije spomenula !
Po modelitetima trgovine od 04.04.2016.
77 dionica u redovnoj trgovini
111 dionica u modelitetu drazbe.
Gazic i ekipa cijelu burzu mogu svest na dva sata trgovine. Samo kako bi sebi onda opravdali posao.
Pozdrav