Plaćamo proviziju od 0,4-0,5 ako smo na pbz investeru ili e-tradeu ili nekoj drugij opciji.
Kako to da se pametne banke nisu sjetile spustiti malo cijenu,jer mislim da bi bilo punu više transakcija malih a time bi i zse fiktivno živnuo.
znam da ovo spada među fondove ali može poslužiti
zb euroaktiv kupio sam 26.03.2015.cijena udjela 148,13533 eura
pogledajte graf i promjene koje se događaju
http://www.hrportfolio.hr/fond/zb-euroaktiv-29
FED/ECB i Kina vjerujem da će se nekako poštelati inače bit će belaja
nova karta/podjela svijeta isto ne bi smjela izbjeći kontroli
Ako se ipak sve dogovori a vjerujem da hoće Svijet čeka polagani i dulji RAST.
znam da ovo spada među fondove ali može poslužiti
zb euroaktiv kupio sam 26.03.2015.cijena udjela 148,13533 eura
pogledajte graf i promjene koje se događaju
http://www.hrportfolio.hr/fond/zb-euroaktiv-29
FED/ECB i Kina vjerujem da će se nekako poštelati inače bit će belaja
nova karta/podjela svijeta isto ne bi smjela izbjeći kontroli
Ako se ipak sve dogovori a vjerujem da hoće Svijet čeka polagani i dulji RAST.
tko se treba, s kim dogovoriti i oko čega?
ovi naši ili vaši su se valjda poštelali od 2008/9
crobexi nemaju s ničim veze/bez veze
4 godine si ovdje, a priča ti je katastrofa.
ajde više uzmi Grahama u ruke i pročitaj prvo poglavlje da shvatiš što je to investiranje, a što špekuliranje, pa onda skoči na 9. poglavlje da naučiš nešto o fondovima.
to ti je sve skupa 50 stranica. a možeš i sve pročitati. i trebao bi barem prvu polovicu pročitati.
a ovo što imaš u u euroaktivu prebaci u europlus i kloni se trgovanja dionicama dok ne shvatiš šta radiš.
dok nećeš sam sebe moći zvati investirom po definiciji iz knjige, nemaš šta petljati s novcima. samo ćeš gubiti, kako novce tako i vrijeme.
Graziani
poštovani nemojte brinuti vidite da za sada ne gubim novce a i u euroaktivu sam bio u plusu 10% itd.No malo razmislite o tome kako pišem.
NAJ PORTFELJ 2015-RANG LISTA mojedionice com
1. plavi001 (0) ARNT-R-A,MAIS-R-A,RIVP-R-A,ADRS-P-A,ADRS-R-A 22.01. 20:32 23,66% 22,00% 24,12%
2. Vrsa (0) ZABA-R-A,ADRS-P-A,MAIS-R-A,ERNT-R-A 24.01. 12:55 22,16% 17,01% 22,72%
3. perkon (1) KODT-P-A,ADRS-P-A,MAIS-R-A,MDKA-R-A 24.01. 01:06 20,62% 18,93% 21,18%
4. gooo (3) LKPC-R-A,JDGT-R-A,ADRS-P-A,ADRS-R-A 22.01. 17:35 19,19% 17,87% 19,65%
5. pacodel (0) RIVP-R-A,ARNT-R-A,ADRS-R-A,ZABA-R-A 02.01. 20:28 18,86% 14,84% 17,43%
Svijet raste već cca 5 godina i neće oni dugo. Mi smo sada na redu.
nema ovdje rasta ako se ova nesposobna vlada ne makne, a nova vlada ne ukine oporezivanje dobiti na burzi!
mora da je neki nesporazum
ne preporučujem zb euroaktiv jer je to vrlo rizičan fond
moje pisanje je netko pogrešno protumačio jer sam obrisan a možda sam i pogrešno
izformulirao text (poštelati)što znači da će TK registrirati poteze
FED/ECB/ i Kine (devalvacija) i ostale pozitivne mjere no neki još uvijek ne
shvaćaju ovo štampanje dolara i eura