zato crobex danas će stagnira to je hr i zse
BDP 1,2 PLUS
A CROBEX PLJUS to je ZSE i dirigirana manipulacija u pljčki
zar je toliko šokirana HDZ- ova mladež da rast BDP još nemogu doći sebi pa kasne sa protiv komentarima
čekaj, danas rastemo ili padamo? više čovjek nezna jel dobro da gospodarstvo raste ili pada???? makar na statistikama, pa kako god ih netko radio i pripremao,,
Sad firme nemaju veze sa HR gospodarstvom,, sada su više povezane sa Kinom 🙂
Opaaaaa, u finišu ipak zelenilo. Statistike radi, a i lijepo za oči-zeleno odmara.
Govorim ja vama da bdp kod nas nema veze sa burzom. Može ekipa napucati Crobex i na 3000 kod pada bdp-a 3 % , recimo za 2016 g.A sad ga može spustit. Ne treba puno novca, sad bi i ja to mogao napraviti da sam 2007.g. prodao dionice.
Hoće li to pomoći crobexu
Državni zavod za statistiku (DZS) objavio je u četvrtak prvu procjenu prema kojoj je promet od trgovine na malo u srpnju realno porastao 4,5 posto u odnosu na isti mjesec prošle godine.
To je najveći skok maloprodaje u gotovo osam godina, a pritom je porasla već 12. mjesec zaredom, što također nije zabilježeno još od 2007. Industrijska proizvodnja pak u srpnju je porasla za 3,9 posto u odnosu na isti lanjski mjesec. To je već šesti mjesec zaredom kako proizvodnja raste, i to brže nego mjesec dana prije
He, ma možeš mislit, vlada se hvali da bdp raste gospodarstvo se oporavljva, vidimo na ZSE kako se oporavlja, jedno je palamudit, a drugo je realnost koju vidimo,, hbga
Optima, petrokemija i riz ulaze u crobex 😀
Znači niš od rasta indexa[emo_namigusa]